Βίκυ Καγιά: «Δεν περίμενα την πεντάδα του τελικού» - Τι είπε για το σημερινό επεισόδιο

Βίκυ Καγιά: «Δεν περίμενα την πεντάδα του τελικού» - Τι είπε για το σημερινό επεισόδιο

«Τι το ήθελαν να μου πουν ότι η Ελευθερία δέχεται bullying; Έγινα Τούρκος!»

Vicky_Kagia
Στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή μίλησε η Βίκυ Καγιά, χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της, κάτι που προκάλεσε την έκπληξη των ρεπόρτερ. «Ποτέ δεν βάφομαι εκτός δουλειάς. Συγγνώμη, δεν με ξέρετε τόσα χρόνια; Από μικρή με το μακιγιάζ και όλα αυτά, έχω λίγο κουραστεί. Εκτός καθηκόντων δεν βάφομαι», είπε το γνωστό μοντέλο. 

«Μου αρέσει και να γίνεται η δουλειά σωστά, αλλά να βάζουμε και δύσκολα, γιατί έτσι κάπως καταλαβαίνεις πόσα μπορεί ο άλλος να αντέξει και τι μπορεί να κάνει. Γιατί, όταν βγεις πραγματικά στην αρένα της δουλειάς, δεν υπάρχει εκεί κλίκα και "ξεκλίκα", υπάρχει αυτός που μπορεί και αντέχει και είναι καλός στη δουλειά του», ανέφερε σχετικά με τις δοκιμασίες που έχουν περάσει τα κορίτσια του GNTM

Όσο για την τελική πεντάδα, η Βίκυ Καγιά είπε χαρακτηριστικά: «Κανείς ποτέ δεν έχει πει στα κορίτσια τι να πουν. Η καθεμία εκφράζει τη δική της αλήθεια και είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας. Έτσι είναι τα πράγματα. Εμείς στα γυρίσματα έχουμε φτάσει στην πεντάδα, μια πεντάδα που εγώ δεν την περίμενα».

«Στο επεισόδιο που έρχεται μας είπε η Χαρά ότι η Ελευθερία δέχεται bullying στο σπίτι. Ε, τι το ήθελαν και μου το είπαν εμένα; Έγινε Τούρκος. Πήρα μία απάντηση ότι δεν είναι ακριβώς bullying, ότι και αυτή μας προκαλεί και τους λέω "ακούστε να δείτε κάτι. Δεν ξέρω ποιος προκαλεί ποιον και αν προκαλεί κάποιον , δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και καμία λογική στο να κοροϊδεύεις και να πειράζεις κάποιον. Δε υπάρχει δικαιολογία, απλά σταματήστε το τώρα"», αποκάλυψε για το σημερινό επεισόδιο. 

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Κλείσιμο
Βίκυ Καγιά: "Την πεντάδα του GNTM δεν την περίμενα"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης