Νέες καταγγελίες ηθοποιών για σεξουαλική παρενόχληση από τον Τζέιμς Φράνκο στη σχολή του
Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και των οντισιόν στη σχολή Studio 4, σύμφωνα με τη μήνυση, «συχνά νεαρές και άπειρες γυναίκες πιέζονταν να εμπλακούν σε προσομοιώσεις σεξουαλικών πράξεων που ξεπερνούσαν τα συνηθισμένα όρια»
Νέα μήνυση κατά του Τζέιμς Φράνκο για σεξουαλική εκμετάλλευση υπέβαλαν δύο ηθοποιοί.
Η Σάρα Τίτερ-Κάπλαν και η Τόνι Γκάαλ υποστηρίζουν ότι ο Φράνκο και άλλοι συνεργάτες του στην σχολή υποκριτικής που διατηρούσε ο δημοφιλής ηθοποιός είχαν απρεπή συμπεριφορά σε βάρος τους.
Ο υποψήφιος για Όσκαρ για την ταινία 127 Hours είχε ιδρύσει τη σχολή με τίτλο School 4 με παραρτήματα στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.
Στο κείμενο της μήνυσης που υποβλήθηκε στο Λος Άντζελες οι δύο ηθοποιοί αναφέρουν ότι ο Φράνκο και οι συνεργάτες του «συμμετείχαν σε απρεπείς και σεξουαλικά φορτισμένες συμπεριφορές απέναντι σε γυναίκες σπουδάστριες χρησιμοποιώντας τη δύναμή τους ως δάσκαλο αλλά και για το ενδεχόμενο ρόλων σε παραστάσεις τους».
Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και των οντισιόν, σύμφωνα με τη μήνυση, «συχνά νεαρές και άπειρες γυναίκες πιέζονταν να εμπλακούν σε προσομειώσεις σεξουαλικών πράξεων που ξεπερνούσαν τα συνηθισμένα όρια».
Ο ίδιος ο Φράνκο υποστήριξε ότι οι περιγραφές μέσα στη μήνυση «δεν είναι ακριβείς».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή