Ο Γιώργος Μαυρίδης είναι γνωστός για τα φιλοζωικά του αισθήματα και συχνά μέσα από δράσεις που διοργανώνει παλεύει για τα δικαιώματα των ζώων. Πριν από μερικές μέρες είχε γίνει viral στα social media η είδηση ότι μία σκυλίτσα στην Ξάνθη είχε κακοποιηθεί βάναυσα. Με κομμένα αυτιά και πόδια και με πολλές μαχαιριές στο σώμα της, η Παλόμα, όπως τη φωνάζουν, άντεξε και χάρη στη γρήγορη αντίδραση των φιλοζωικών σωματείων, διακομίσθηκε στο κτηνιατρείο, όπου και νοσηλεύεται.
Από την πρώτη στιγμή έγινε κοινοποίηση στα social media για όποιον θέλει να την υιοθετήσει και ο Γιώργος Μαυρίδης απάντησε ταχύτατα στο κάλεσμα. Ο Γιώργος Μαυρίδης ενημέρωσε ότι στην αρχή δεν ήθελε να μαθευτεί ότι υιοθέτησε την Παλόμα, αλλά επειδή ακολούθησαν διάφορες θεωρίες για τους ανθρώπους που το φροντίζουν, αναγκάστηκε να φτιάξει αυτό το βίντεο.
«Έχουν κάνει απίστευτα πράγματα αυτοί οι άνθρωποι για να είναι καλά το ζωντανό. Δεν είχε νόημα να μαθευτεί ότι υιοθέτησα το ζωντανό. Δεν ήταν το θέμα να γίνει είδηση ή να πάρω κάποιο μπράβο. Το θέμα ήταν να σωθεί το ζωντανό. Οπότε μέχρι να βεβαιωθούμε ότι το σκυλί θα ζήσει, δεν είχε νόημα να πούμε κάτι. Συγγνώμη που αναγκάζομαι να κάνω αυτό το πράγμα. Κάποιες φορές είναι πέρα από τις δυνάμεις μας το τι θα κάνουμε και τι λέμε. Ας είμαστε λίγο πιο καλοπροαίρετοι. Μπορεί να μας βοηθήσει».
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.