Η Μαρία Μιχαλοπούλου είναι μια από τις όμορφες και καλλίγραμμες κοπέλες που εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές του GNTM 2, και διεκδίκησε μια θέση στην επόμενη φάση του ριάλιτι μοντέλων.
Η Μαρία όπως αποκάλυψε στους τέσσερις κριτές εργάζεται σε λαϊκές αγορές, καθώς ο πατέρας της είναι παραγωγός μήλων. Η 19χρονη με ύψος 1,76 μ. και κορμί «φέτες» θύμισε στη Βίκυ Καγιά τη Σοφία Χρυσοχοΐδου.
Η νεαρή τους είπε ότι είναι αγρότισσα, παραγωγός στη λαϊκή και θέλει να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Οι κριτέςσχολίασαν πως έχει κορμάρα. Ο Άγγελος Μπράτης την χαρακτήρισε «ωμό και ακατέργαστο υλικό», δείχνοντας τον ενθουσιασμό του. Η Μαρία πήρε «ναι» και από τους υπόλοιπους κριτές και πέρασε στην επόμενη φάση.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.