Ζευγάρι και επίσημα είναι εδώ και περίπου μια εβδομάδα ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση μετά το γάμο που τέλεσαν υπό άκρα μυστικότητα.
Τον γάμο αποκάλυψε η γυμνάστρια με μια ανάρτησή της στο Instagram στη λεζάντα της οποίας έγραψε «μια εβδομάδα η κυρία του κυρίου. Δεν είναι και άσχημα».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.