Τζένη Μπαλατσινού: Δεν έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να κάνω τέταρτο παιδί

balatsinou-kikilias02

Η γνωριμία και ο έρωτας με τον Βασίλη Κικίλια, η απόφαση για δεύτερο γάμο και η στήριξη των παιδιών της

Η Τζένη Μπαλατσινού λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Βασίλη Κικίλια μίλησε στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» για το παρασκήνιο της γνωριμίας τους αλλά και την εξέλιξη της σχέσης τους και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο χρονικό διάστημα που το ζευγάρι αποφάσισε να μείνει χωριστά και να επαναπροσδιορίσει τη σχέση του. Τι ήταν αυτό που τους έφερε και πάλι κοντά και τους οδήγησε στην απόφαση να παντρευτούν αλλά και ποια είναι τα χαρακτηριστικά του Βασίλη Κικίλια που ερωτεύτηκε περισσότερο η Τζένη Μπαλατσινού.
«Μετά το διαζύγιο, το πρώτο μέλημά μου ήταν τα παιδιά. Τον Βασίλη Κικίλια τον γνώρισα στο πλατό της εκπομπής μου. Ο Βασίλης, μπήκε στη ζωή μου έτσι ξαφνικά και μόνιμα. Ένιωσα μια πολύ μεγάλη οικειότητα και γλύκα. Υπήρξε αμοιβαία συμπάθεια από την πρώτη στιγμή» είπε ηΤζένη Μπαλατσινού.

«Τα δημοσιεύματα για τη σχέση μου έφτασαν στο σημείο να με τρομάζουν»
Εγώ είχα ενημερώσει τα παιδιά μου και γενικότερα αυτούς που έπρεπε να το μάθουν, τι συμβαίνει οπότε στην αρχή δεν μας τρόμαξε. Μετά, όμως μπορώ να πω ότι τα δημοσιεύματα, τρόμαξαν και εμένα και τον Βασίλη. Εμένα, ίσως να με τρόμαξε περισσότερο. Εγώ γυρνώντας στο σπίτι μου είχα τρία παιδιά. Το να διαβάζεις κάθε εβδομάδα μια μυθοπλασία ότι είμαι έγκυος, ότι χωρίζω, ότι παντρεύομαι, ότι μένω σε άλλο σπίτι, αυτό έκανε το γιο μου, ο οποίος επιστρέφοντας από το σχολείο να μου κάνει διάφορες ερωτήσεις. Αυτό μπορείς μέχρι ενός σημείου να το ορίσει. Μετά αρχίζει και σε ενοχλεί. Επίσης, βλέπεις πλέον ότι ο κόσμος πάρα πολύ αυθαίρετα βγαίνει σε ένα τηλεοπτικό πάνελ και λέει οτιδήποτε μπορεί να πει εύκολα στο σαλόνι του. Δεν είναι έτσι το δημόσιο βήμα. Θεωρώ ότι τα πράγματα έχουν ξεφύγει και ειδικά σε ότι αφορά τη προσωπική ζωή κάποιων ανθρώπων.

«Υπήρξε μια περίοδος 4 μηνών που πήραμε τις αποστάσεις μας γιατί φοβηθήκαμε τη δημοσιότητα»
Όλο αυτό ήταν πολύ γρήγορο, πολύ έντονο οπότε υπήρξε μια περίοδος που θέλαμε και οι δυο να πάρουμε απόσταση για να σκεφτούμε αν αυτό το οποίο συμβαίνει με τέτοια ταχύτητα, είναι αυτό το οποίο θέλουμε και οι δυο μας. Ήταν πολύ συνειδητά να αποφασίσουμε να είναι κρυφό, να μην το γνωρίζει κανείς παρά μόνο ένα ζευγάρι οι οποίοι θα μας παντρέψουν. Αυτό δεν ήταν καθόλου εύκολο αλλά είχε και πολύ πλάκα. Είναι ωραίο τελικά να κρύβεσαι γιατί έχει κι αυτό τη γοητεία του. Ζούσαμε τη ζωή μας αλλά προσπαθούσαμε να το προστατεύσουμε. Ενώ θα μπορούσε να μας φέρει σε ρήξη αυτό και να υπάρχει ένταση, θεωρώ ότι αυτό μας ένωσε περισσότερο.

«Όταν ανακοίνωσα στα παιδιά μου ότι θα παντρευτώ , χάρηκαν»
Όταν έρχεται ένας τέτοιος άνθρωπος στη ζωή σου σαν τον Βασίλη και σε μια ηλικία που έχεις κάνει ένα κύκλο, εκτιμάς πολύ περισσότερο τα πράγματα τα μικρά, τα αυθεντικά, τα οποία τα θεωρούμε αυτονόητα και δεν είναι. Οι κόρες μου και ο γιος μου ενθουσιάστηκαν όταν τους ανακοίνωσα ότι θα παντρευτώ τον Βασίλη. Ήταν πολύ υποστηρικτικά και τα τρία μου παιδιά. Νιώθω πραγματικά ευλογημένη για τα παιδιά μου. Όταν είμαστε οι τέσσερις μας είμαστε μια ωραία ομάδα.

«Δεν έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να κάνω τέταρτο παιδί»
Δεν έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να κάνω τέταρτο παιδί. Ότι φέρει ο Θεός και το σύμπαν. Τίποτα δεν μπορείς να αποκλείσεις στη ζωή και θεωρώ ότι όσες φορές έχουμε πει «όχι», έχει έρθει κάτι να μας διαψεύσει. Οπότε εγώ αυτό έχω μάθει. Δεν δίνω συμβουλές και δεν αποκλείω τίποτα. Ο Βασίλης με βοηθάει, τον βοηθάω, κάνουμε αρκετά πράγματα μαζί. Το ωράριό του είναι πολύ έντονο αλλά έχουμε πολύ καλή επικοινωνία. Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό σε ένα ζευγάρι είναι να μιλάει πολύ ελεύθερα ο ένας στον άλλον και να είναι αγαπημένοι. Στον πρώτο μου γάμο ήμουν πολύ πιτσιρίκα αλλά τώρα στο δεύτερο γάμο δεν έχω κανένα άγχος και αυτό που θέλω είναι να βιώσουμε και οι δυο πολύ όμορφα τη στιγμή της τελετής.


Τζένη Μπαλατσινού: Δεν έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να κάνω τέταρτο παιδί


ΣΧΟΛΙΑ (29)

Χριστίνα

Καλό είναι να προσπαθούμε να κάνουμε παιδιά, αλλά μέχρι ενός σημείου. Δεν θα μιλήσω για τη συγκεκριμένη περίπτωση, την οποία και δεν γνωρίζω. Στατιστικά ένα παιδί που γεννιέται από μια γυναίκα ή έναν άνδρα προχωρημένης ηλικίας αναπαραγωγής έχει περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσει κάποια μορφή αυτισμού ή άλλα προβλήματα υγείας. Βέβαια επιστημονικά δεν έχει αποδειχθεί πού οφείλεται ο αυτισμός.Τα σύγχρονα ζευγάρια που λόγω ηλικίας έχουν μικρές πιθανότητες τεκνοποίησης καταφεύγουν στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και τις περισσότερες φορές αποτυγχάνουν, αφού χαντακωθούν ψυχολογικά και οικονομικά. Βλέπω τόσα ζευγάρια 45+ που προσπαθούν μάταια να τεκνοποιήσουν, παρ' όλη τη βοήθεια της ιατρικής επιστήμης και τους έχω προτείνει τη λύση της υιοθεσίας. Την απορρίπτουν όμως, είτε από εγωισμό είτε από ναρκισσισμό, γιατί κατά τη γνώμη μου θέλουν οπωσδήποτε ένα βιολογικά δικό τους παιδί. Δεν κατανοούν ότι είτε υιοθετείς ένα μωρό είτε το φέρνεις ο ίδιος στον κόσμο είναι το ίδιο πράγμα και ίδια είναι η αγάπη που θα του δώσεις και θα σου δώσει. Αυτά είναι τα σημαντικά θέματα και καλό θα ήταν ν' αφήσετε τον κάθε celebrity και να γράψετε κανένα άρθρο για τους κινδύνους της αναπαραγωγής σε μεγάλη ηλικία και την υιοθεσία, αφού ο κόσμος πλέον δεν υιοθετεί και πολλά παιδάκια περιμένουν κάποιο ζευγάρι να τα μεγαλώσει.

γκιλλα κατερινα

στην Ελλαδα δεν γινονται υιοθεσιες ενα ολοκληρο συστημα τρωει εις βαρος αυτων των παιδιων δεν τα δινει και τα κραταει στα ιδρυματα για να παιρνει τις επιδοτησεις

Fake it till you make it

Εχω βαρεθει να βλέπω όλες αυτές τις κυριουλες της σόου μπιζ να κλαίγονται και να δηλώνουν πόσο "τρομάζουν" με τη δημοσιοτητα, ενώ στην πραγματικότητα ψοφανε για προβολή, βρίσκονται συνεχώς σε κανάλια και καλούν τους φωτογράφους όπου κι αν πάνε δήθεν τυχαία. Μας περνάνε για εντελώς ηλίθιους νομίζω.

Κικι

Το τι αμπελοφιλοσοφίες έλεγε χθες η Τζένη, δεν περιγράφεται! Είναι το αθλητικό γυμνάσιο που τελείωσε!!!

Τάνια

Εγώ το τρίτο μου παιδί το εκανα στα 50 μου. Για όσες ζηλεύουν, ξύδάκι..

Αλκίνοος

Κ σε 10 χρόνια, θα σου φέρνει το Π κ πάνες.χαχαχαχαχα!Α!Ρε καψερή!ρε τη Τάνια που τη ζηλεύουν κι όλας!Χαχαχαχαχα!🤣

Προς Τανια

καλα εκανες . Και μπραβο σου που κρατησες την εγκυμοσυνη οταν ηρθε σε τετοια ηλικια . Εμενα οι γονεις μου με υιοθετησαν στα 50 τους . Βεβαια ηταν παντα δραστηριοι και γεματοι ενεργεια , ποτε δεν καταλαβα την πραγματικη τους ηλικια παρα μονο στο τελος . Προσωπικα αυτο που με ενοχλει ειναι το γιατι πρεπει να διαφημιζει τοσο πολυ την προσωπικη της ζωη . Ειμαι 43 , εχω 3 παιδια , το μεγαλυτερο παει γυμνασιο , αλλα αμα ερχοταν και 4ο δεν θα ελεγα οχι , παροτι ειμαι θεωρητικα μεγαλυτερη απο το μεσο ορο για παιδι σε αυτη την ηλικια . Μπορει οι γονεις μου να ηταν μεγαλοι , ομως ποτε δεν θυμαμαι να τους πηγα πανες , να τους γηροκομω κτλ κτλ που αναφερουν ολοι εδω .

ΟΚ

Δε σχολιάζουν αρνητικά μόνο γυναίκες αλλά επιλέγεις να απαντήσεις μόνο σε αυτές. Ανταγωνιστικό [...]

Τελικα

δεν καταλαβα, ουτε αυτη εχει παρει απολυτηριο λυκειου;

nikhforos

giati sou kanei entupwsh?prutanhs sou emoiaze pio prin...?

αντε

και μόλις κάνουν παιδί να χωρίσουν ..τόχουμε μάθει το παραμύθι...αλοίμονο στα παιδιά..

athanasios

μάλλον εγγόνι θα είναι το μωρό που θα κρατήσεις στην αγκαλά σου . κάθε πράμα στον καιρό του.

Η ειδηση ειναι..

οτι ο Κικιλιας επελεξε κουμπαρια με τον γιο του καταδικασθεντα σε 16 χρονια καθειρξη διευθυντη του εθνικου προμηθευτη Λιακουνακου απο τη Sonak... εκλογες ερχονται, η ΝΔ ειναι μπροστα και παει για αυτοδυναμια, χρειαζοταν αυτο?

...

Εξαιρετικη ηθοποιία! Συγκινηθηκαμε. Εχει σκεφτει να ξεκινησει νεα καριερα στο θεατρο;

telis

Το ενδεχόμενο όμως έχει αποκλείσει εσένα

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης