Τζένη Μπαλατσινού: Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπος μου, ο άντρας μου

Τζένη Μπαλατσινού: Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπος μου, ο άντρας μου

Τι απάντησε η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας στο ενδεχόμενο ενός παιδιού – Τι είπε για το γάμο της και το νυφικό της

Vasilis-Tzeni
Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και την Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας αποκάλυψε αν έχει αγωνία, αλλά και πώς θα είναι το νυφικό της: «Έχω αγωνία να ολοκληρώσω τις δουλειές που πρέπει να γίνουν μέχρι την ημέρα του γάμου. Έχω δημιουργικό άγχος! Με το Βασίλη έχουμε άγχος εκείνη τη μέρα να είναι καλά και άνετα οι καλεσμένοι μας. Μετά τις 5 Ιουνίου θα κάνω ολοκληρωμένες πρόβες για το νυφικό και θα είμαι έτοιμη, προς το παρόν δεν είμαι. Το νυφικό θα είναι πολύ απλό και είναι δημιουργία της Zeus & Dione».

Η Τζένη Μπαλατσινού τόνισε πως η τελετή θα είναι ιδιαίτερα λιτή, καθώς τους ενδιαφέρει να βιώσουν το μυστήριο: «Η τελετή θα είναι λιτή, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βιώσουμε το μυστήριο, να νιώσουμε κατάνυξη και ευλογία».

Τέλος, απάντησε και στο ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα παιδάκι με τον Βασίλη Κικίλια, επιθυμία που εξέφρασε ο ίδιος στη χθεσινή του συνέντευξη στη Σκορδά: «Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπος μου, ο άντρας μου»! Στο ενδεχόμενο ενός παιδιού η Τζένη Μπαλατσινού απάντησε: «Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και ό,τι φέρει ο Θεός. Είναι πολύ προσωπικά αυτά και εμένα δεν μου αρέσει να λέω ούτε τι σκοπεύω να κάνω, ούτε τι σκέφτομαι. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να κοιτάς τον άλλον στα μάτια, να τον παίρνεις αγκαλιά το βράδυ και να νιώθεις ότι ανήκεις εκεί».


Η Τζένη Μπαλατσινού μιλάει για το Βασίλη Κικίλια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης