Ο Αντώνης Ρέμος υποδέχεται τους UB40 σε δύο μοναδικές συναυλίες
Το πιο διάσημο reggae-pop συγκρότημα στον κόσμο, τους UB40, υποδέχεται ο Αντώνης Ρέμος σε δύο μοναδικές συναυλίες, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα ,στις 8 και 10 Ιουλίου, αντιστοίχως
Η πιο πετυχημένη reggae -pop μπάντα, UB40, που πρωταγωνιστεί στη διεθνή μουσική σκηνή εδώ και 40 χρόνια!!! και ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής, Αντώνης Ρέμος, ετοιμάζουν δύο εκρηκτικές συναυλίες που θα αφήσουν εποχή!
Οι UB40, με περισσότερα από 70εκ. πωλήσεις και τέσσερις φορές υποψήφιοι για βραβείο Grammy, έρχονται στην Ελλάδα , για να γιορτάσουν τα 40χρονα γενέθλιά τους , ταξιδεύοντάς μας στο μαγικό μουσικό τους σύμπαν, με ρυθμούς reggae & global pop και να μας κάνουν να θυμηθούμε παλιές και νεότερες παγκόσμιες επιτυχίες τους, όπως το “Red Red Wine”, το “Here I Am” και δεκάδες ακόμη singles.
Ο «δικός μας» Αντώνης Ρέμος, ο διεθνώς καταξιωμένος ερμηνευτής, έρχεται σε αυτή τη μουσική συνάντηση της χρονιάς, για να μας συνεπάρει και πάλι, με τις δεκάδες επιτυχίες του και να μας θυμίσει για μια ακόμη φορά, τον λόγο για τον οποίον βρίσκεται αδιάλειπτα στην κορυφή των Charts και της καρδιάς μας, εδώ και τρεις δεκαετίες.
Ραντεβού λοιπόν, στις συναυλίες - έκπληξη που θα χαρακτηρίσουν το 2019 και θα χαρίσουν ανεπανάληπτες μουσικές συγκινήσεις στο μουσικόφιλο κοινό που θα βρεθεί στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, στις 8 Ιουλίου και στο Θέατρο Πέτρας στην Αθήνα, στις 10 Ιουλίου
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.