Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια εξέφρασε τη διαφωνία της στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα Δε Γίνεται», τονίζοντας πως αν ένα πρόσωπο της τηλεόρασης σταματάει να παράγει έργο, η ίδια η τηλεόραση δεν χρωστάει τίποτα.
Η Ναταλία Γερμανού είπε αναλυτικά: «Θέλω να πω το εξής γιατί παρακολούθησα και τις προηγούμενες δηλώσεις που είχε κάνει ο Νίκος Μουτσινάς, ότι η τηλεόραση δεν αγαπάει τα παιδιά της και του είπαν κι άλλοι συνάδελφοι ότι δεν είναι σωστό να το λέει αυτό. Δεν είναι το ζητούμενο να σε αγαπήσει η τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι ένα μέσο για να σε αγαπήσει ο κόσμος. Νομίζω ότι αυτό ισχύει για όλα τα επαγγέλματα. Όσο είμαστε λειτουργικοί και παραγωγικοί το χ μέσο που μας επιλέγει, μας έχει στη δούλεψή του, μας ανταποκρίνεται. Αν σταματήσουμε εμείς να παράγουμε δεν μας χρωστάει κάτι. Η τηλεόραση είναι το μέσο για να σε αγαπήσει ο κόσμος και τον Νίκο τον αγαπάει ο κόσμος, εκεί θα έπρεπε να σταθεί νομίζω».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-dgfihqq8z6fl)
Τι είχε πει ο Νίκος Μουτσινάς
Ο Νίκος Μουτσινάς είχε μιλήσει στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού, με το σχετικό απόσπασμα να παρουσιάζεται στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου. «Με έχει κουράσει πολύ αυτό με την τηλεόραση. Έχουν δυσαρεστηθεί οι άνθρωποι της τηλεόρασης με αυτό που είπα, ότι η τηλεόραση δεν αγαπάει και πολύ τους ανθρώπους που δουλεύουν για αυτή. Όταν αγαπάς κάποιον, τον αγαπάς, τελεία. Δεν μας συμβαίνει συχνά, δηλαδή ακόμη και οι γονείς μας, μας αγαπάνε όταν είμαστε καλά παιδιά. Άρα υπάρχει κάτι ανταλλακτικό», είχε πει.
Στη συνέχεια, εξηγούσε πως δεν περιμένει να τον αγαπήσουν οι άνθρωποι που στελεχώνουν τους τηλεοπτικούς σταθμούς, αφού σημασία για εκείνους έχει, αν ένας παρουσιαστής ικανοποιεί τις ανάγκες τους. «Άρα η τηλεόραση με έχει αγαπήσει γιατί κάτι της έχω φέρει, όπως μου έφερε και αυτή, χρήματα, φήμη, δόξα. Αλλά άμα δεν της κάνω το χατίρι, δεν με αγαπάει. Δεν περιμένω αγάπη από την τηλεόραση. Και δεν μιλάω για τον κόσμο που παρακολουθεί, μιλάω για τα κανάλια που απαρτίζονται από ανθρώπους και προσωπικότητες. Δεν είναι και ο ρόλος της τηλεόρασης να σε αγαπάει ως εργαζόμενο. Δεν με έχει πικράνει η τηλεόραση, μου έχει φερθεί σούπερ», τόνιζε.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.