Kατερίνα Παπουτσάκη: Η φωτογραφία με το μωρό και η εξομολόγηση για τον θηλασμό
Το μήνυμα της Παπουτσάκη για τον θηλασμό
Η Κατερίνα Παπουτσάκη γέννησε τον δεύτερο γιος της πριν από περίπου ένα μήνα και ζει τις πρώτες μέρες μαζί του. Πάντα δίπλα τους βέβαια και ο μεγαλύτερος αδελφός του μπέμπη Μάξιμος ο οποίος υποδέχθηκε με χαρά τον αδελφό του στο σπίτι. Η Κατερίνα έχει ήδη ξεκινήσει τις βόλτες με το μωρό αν και όπως εξομολογήθηκε στους διαδικτυακούς φίλους της, δεν σταματά να τον θηλάζει.
Ο θηλασμός είναι ότι καλύτερο τόσο για τη θωράκιση του μωρού απέναντι στα μικρόβια όσο και για το μεγάλωμά του. Ενισχύει όμως ακόμα περισσότερο και την τρυφερή σχέση μαμάς και μωρού. Η ηθοποιός μοιράστηκε μαζί μας μια φωτογραφία αγκαλιά με τον μπέμπη λέγοντας πως… θηλάζει όλη την ώρα.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.