Η Μέγκαν Μαρκλ σνομπάρει τώρα και τους γιατρούς της βασίλισσας

Η Μέγκαν Μαρκλ σνομπάρει τώρα και τους γιατρούς της βασίλισσας

Η δούκισσα του Σάσεξ όρισε δική της ομάδα με επικεφαλής γυναίκα γιατρό για να γεννήσει – Δεν θέλει «άντρες με κοστούμια» να φέρουν στον κόσμο το παιδί της

20810429
Σνομπ στους βασιλικούς γιατρούς φαίνεται ότι είναι η Μέγκαν Μαρκλ, που αποφάσισε να ορίσει τη δική της ιατρική ομάδα με γυναίκα επικεφαλής για τη γέννα της.

Οι γιατροί που τέθηκαν εκτός της πριγκιπικής γέννας ήταν παρόντες στη γέννηση και των τριών παιδιών του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Μάλιστα, η στάση της θεωρήθηκε σνομπ απέναντι στους υψηλού κύρους γιατρούς της βασίλισσας. Ωστόσο, όπως είπε, δεν θέλει «οι άνδρες με κοστούμια» να φέρουν στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Σύμφωνα με την Mail της Κυριακής, σε μια πρωτοφανή ενέργεια για τη βασιλική παράδοση, η Μέγκαν αποφάσισε η ομάδα που θα τη βοηθήσει να γεννήσει το παιδί της έχει γυναίκα επικεφαλής.

Την ίδια ώρα, οι γυναικολόγοι της βασίλισσας, Άλαν Φάρθινγκ και Γκάι Θορπ – Μπίστον, με ειδίκευση στις γέννες υψηλού κινδύνου, θεωρούνται από τους καλύτερους του κόσμου.

Ωστόσο, το πρόβλημα της Μέγκαν δεν είναι άλλο από το βασιλικό πρωτόκολλο, βάσει του οποίου οι γιατροί της βασίλισσας δεν μπορούν να αποκλειστούν τελείως από τη γέννα. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να υπάρχει ρόλος και γι' αυτός, ώστε στην περίπτωση που κάτι πάει στραβά να αναλάβουν τα ηνία.

Η κίνησή της έχει για άλλη μια φορά ξαφνιάσει το παλάτι, που θεωρεί αδιανόητο κάτι τέτοιο, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που κατηγορούν τη δούκισσα του Σάσεξ για εκκεντρικότητα.

Πάντως, πηγές κοντά στη Μέγκαν επισημαίνουν ότι «είναι η δική της γέννα, το δικό της παιδί και πρέπει να κάνει ό,τι νιώθει καλά γι' αυτή. Ποιος μπορεί να την κρίνει γι' αυτό;». Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι η ίδια επέμενε ότι η προτίμησή της δεν έχει στοιχεία διάκρισης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η δούκισσα του Σάσεξ δεν πάει με βάση την παράδοση. Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι δεν θα επιλέξει το νοσοκομείο που γίνονται οι «βασιλικές γεννήσεις», αλλά ένα νοσοκομείο κοντά στο σπίτι τους, στο Ουίνδσορ. Επίσης, με δεδομένο ότι το παιδί δεν είναι απευθείας κληρονόμος του θρόνου, πολλοί πιστεύουν ότι οι γονείς δεν θα χρειαστεί να φωτογραφηθούν, όπως παραδοσιακά γίνεται.

Κλείσιμο
Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μια σύντομη ανακοίνωση μετά τη γέννα με τη φωτογραφία να κυκλοφορεί αργότερα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης