Χάρι και Μέγκαν μετακομίζουν στο δικό τους σπίτι

Χάρι και Μέγκαν μετακομίζουν στο δικό τους σπίτι

Το Μπάκιγχαμ τονίζει ότι η μετακόμιση του πριγκιπικού ζεύγους στο Φρόγκμορ Κότατζ είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό ώστε να μπορούν να πορευτούν αυτόνομα καθώς δημιουργούν την δική τους οικογένεια

20769162
Έτοιμοι να φτιάξουν το δικό τους «σπιτικό» φαίνεται ότι είναι ο πρίγκιπας Χάρι και η έγκυος σύζυγός του Μέγκαν, φεύγοντας από το Ανάκτορο του Κένσινγκτον όπου διέμεναν μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό του Χάρι, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την σύζυγό του Κέιτ, ανακοίνωσαν σήμερα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ μοιράζονταν με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ εκτός από την κατοικία και το προσωπικό, μετά τον γάμο τους τον περασμένο Μάιο. Η βασίλισσα Ελισάβετ συμφώνησε τώρα να τους επιτρέψει να δημιουργήσουν μια νέα βάση στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ την άνοιξη.

"Ο δούκας του Σάσεξ έχει επί του παρόντος το δικό του ιδιωτικό γραφείο, το οποίο βοηθά την δούκισσα μετά τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα τον Νοέμβριο του 2017", αναφέρει η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ.

Πάντως τα Ανάκτορα εξηγούν στην ανακοίνωσή τους ότι η μετακόμιση του Χάρι και της Μέγκαν στην επίσημη κατοικία τους στο Φρόγκμορ Κότατζ είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό ώστε να μπορούν ο δούκας και η δούκισσα να πορευτούν αυτόνομα καθώς δημιουργούν την δική τους οικογένεια.

Η Μέγκαν είναι έγκυος στον 8ο μήνα και προβλέπεται ότι θα γεννήσει το πρώτο τους παιδί στις αρχές Απριλίου.

Οι βρετανικές εφημερίδες γράφουν από το τέλος του 2018 ότι υπήρξε μια ρήξη και μια αποξένωση μεταξύ των δυο ζευγαριών, παρότι δεν υπάρχει δημόσια ένδειξη κάποιας διαμάχης. Μακριά και αγαπημένοι λοιπόν, με τον Χάρι και την Μέγκαν να λειτουργούν αυτόνομα.

Κλείσιμο
Στις αρχές της εβδομάδας, οι τέσσερις τους έδειχναν ευδιάθετοι όταν εμφανίστηκαν μαζί στη λειτουργία για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας στο Λονδίνο.

Το Frogmore Cottage, ένα παμπάλαιο αγρόκτημα μέσα στο Κτήμα του Ουίνδσορ, είναι μέρος της κατοικίας της βασιλικής οικογένειας από τον 18ο αιώνα. Εκεί το ζευγάρι παρέθεσε μεγάλη δεξίωση το βράδυ μετά την γαμήλια τελετή στον Πύργο Ουίνδσορ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης