Η Κάρα Ντελεβίν στηρίζει την εκστρατεία #MyEcoResolution

Η Κάρα Ντελεβίν στηρίζει την εκστρατεία #MyEcoResolution

«Πιστεύω ότι αν ενδιαφερόμαστε για τα ανθρώπινα δικαιώματα, πρέπει να αρχίσουμε να ενεργούμε για να περιορίσουμε την κλιματική αλλαγή», τόνισε η Κάρα Ντελεβίν

Cara_Delevinge
Ένα εναλλακτικό think-tank, η Πρωτοβουλία Advaya προχωρά σε συνεργασία με το μοντέλο, ηθοποιό Κάρα Ντελεβίν με στόχο την ευαισθητοποίηση για την κλιματική αλλαγή και την προώθηση αλλαγών μέσω της εκστρατείας #MyEcoResolution.

Η Κάρα Ντελεβίν και οι αδερφές Κρίσταμπελ και Ρούμπι Ριντ, που πρωτοστατούν στο πρότζεκτ μίλησαν στη βρετανική Vogue για τους στόχους τους.

Ξεκινήσαμε αυτήν την καμπάνια ως υπενθύμιση ότι μέσω της εκπαίδευσης, της ευαισθητοποίησης και της δράσης μπορούμε να κάνουμε τεράστιες αλλαγές σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. Το #MyEcoResolution είναι μια πλατφόρμα που στοχεύει να εμπνεύσει, να υποστηρίξει και να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αρχίσουν να κάνουν αλλαγές στην καθημερινότητά τους, ανέφεραν οι Κρίσταμπελ και Ρούμπι Ριντ.

Όχι μόνο τα επίπεδα ευτυχίας μειώνονται ανεξάρτητα από την οικονομική ανάπτυξη, ή την ευημερία, αλλά σύμφωνα με την έκθεση του 2018 της Διακυβερνητικής Επιτροπής για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC), έχουμε μόλις 12 χρόνια να δράσουμε για τον περιορισμό της καταστροφικής αλλαγής του κλίματος. Παρόλο που δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για μια συγκλονιστική και τρομακτική αλήθεια, το βλέπουμε ως πρόσκληση για αλλαγή και ευκαιρία εξέλιξης. Πιστεύουμε ότι ένας άλλος τρόπος είναι δυνατός και έχουμε πίστη ότι μαζί μπορούμε να συνδημιουργήσουμε έναν κόσμο στον οποίο ευημερούν τόσο οι άνθρωποι όσο και ο πλανήτης, υπογράμμισαν.

Η εκστρατεία #MyEcoResolution δείχνει πώς να προχωρήσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Αφορά την υποστήριξη και την ενδυνάμωση για τη δημιουργία θετικών αλλαγών στην καθημερινότητά μας, εξήγησαν.

Κλείσιμο

Τα πέντε βήματα που προτείνονται είναι η εκπαίδευση για τα αποτελέσματα των ενεργειών μας, η αυτοθεραπεία, καθώς ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουμε το περιβάλλον είναι μια αντανάκλαση του πώς αντιμετωπίζουμε τον εαυτό μας, η μείωση της κατανάλωσης μη βιώσιμων προϊόντων, η δράση για το περιβάλλον και οι θετικές και προσανατολισμένες σε λύσεις συζητήσεις για την κλιματική αλλαγή.

«Πιστεύω ότι αν ενδιαφερόμαστε για τα ανθρώπινα δικαιώματα, πρέπει να αρχίσουμε να ενεργούμε για να περιορίσουμε την κλιματική αλλαγή», τόνισε η Κάρα Ντελεβίν. «Θέλω να μάθω πώς μπορώ να κάνω μια διαφορά, οικοδομώντας μια κοινότητα γύρω από τη θετική αλλαγή. Μου αρέσει αυτή η καμπάνια, επειδή αφορά την ενδυνάμωση. Αφορά τη συμφιλίωση με τους εαυτούς μας, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουμε τους τρόπους με τους οποίους αντιμετωπίζουμε τον πλανήτη μας. Πρέπει να σταματήσουμε να φοβόμαστε να μιλάμε για το περιβάλλον, διότι εμποδίζει τις δυνατότητές μας για ενότητα, δράση και συνειδητοποίηση» σημείωσε.

«Πήρα την απόφαση να σταματήσω να χρησιμοποιώ πλαστικά μπουκάλια και πλαστικά καλαμάκια», τόνισε. «Αρχίζω επίσης να εκπαιδεύω τον εαυτό μου για τις επιπτώσεις της παραγωγής τροφίμων, της κτηνοτροφίας, της βιομηχανικής αλιείας και για τη σημερινή κατάσταση της Γης μας. Χρησιμοποιώ την πλατφόρμα μου για να ευαισθητοποιήσω», είπε αναφερόμενη στις αλλαγές, τις οποίες δεσμεύθηκε να κάνει. 

Η Κάρα Ντελεβίν τόνισε ότι συνειδητοποίησε τα περιβαλλοντικά προβλήματα λόγω των συνεχών επαγγελματικών ταξιδιών της. «Έχω δει μίλια παραλιών με τεράστιες ποσότητες πλαστικών, πάγους που λιώνουν, πόλεις που απειλούνται από τη ρύπανση, είδη που κινδυνεύουν με εξαφάνιση και αύξηση της θερμοκρασίας», ανέφερε.
«Η επιστήμη λέει την αλήθεια και πραγματικά δεν έχουμε πολύ καιρό για να αρχίσουμε να κάνουμε σοβαρές αλλαγές» κατέληξε το μοντέλο και ηθοποιός.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης