Μπραντ Πιτ - Σαρλίζ Θερόν: Είναι ζευγάρι;

Μπραντ Πιτ - Σαρλίζ Θερόν: Είναι ζευγάρι;

Τα prive ραντεβού σε δωμάτια ξενοδοχείων, οι «τυχαίες» συναντήσεις σε κοσμικές εμφανίσεις και το «προξενιό» που τους έκανε ο πρώην της Σον Πεν...

brad
Αυτό κι αν είναι είδηση! Ο απόλυτος σταρ Μπραντ Πιτ και η ξανθιά καλλονή Σαρλίζ Θερόν ζουν έναν παραμυθένιο έρωτα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου το πανέμορφο ζευγάρι διατηρεί μυστική σχέση και έχουν αποφασίσει να συναντιούνται prive σε δωμάτια ξενοδοχείων.

Την «καυτή» πληροφορία έφερε στο φως η εφημερίδα «Sun». Δύο χρόνια μετά τον βίαιο χωρισμό του με την Αντζελίνα Τζολί(2016), ο γοητευτικός 55άρης βρίσκει θαλπωρή στην αγκαλιά του απόλυτου θηλυκού, που κάθε άντρας επάνω στη Γη φαντασιώνεται. Οι «κακές γλώσσες» λένε λοιπόν, ότι τα «lovebirds» ήρθαν πιο κοντά σε ένα πάρτι, ενώ τους είχε γνωρίσει ο εκρηκτικός πρώην της Σαρλίζ, Σον Πεν. Τα δημοσιεύματα, μάλιστα, φιλοξενούν και λεπτομέρειες από εκείνη τη συνάντηση. Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εκείνη έπινε βότκα, αυτός εμφιαλωμένο νερό(μετά τον χωρισμό του με την Τζολί δεν έχει πιει σταγόνα). Όλο το βράδυ ήταν  επικίνδυνα κοντά κι αυτός είχε συνέχεια το χέρι του στη μέση της. Έδειχναν και οι δύο πολύ χαρούμενοι».



sarliz_parti
Η Σαρλίζ Θερόν στο πάρτι του ξενοδοχείου Chateau Marmont, εκεί όπου ήρθε πιο κοντά με τον Μπραντ Πιτ


brad_parti
Ο Μπραντ Πιτ διασκεδάζει στο ίδιο πάρτι και υπάρχουν αποδείξεις για αυτό...

Κλείσιμο
Ο καρδιοκατακτητής του Χόλιγουντ και η ηθοποιός με τις «χρυσές» περγαμηνές και το Όσκαρ, αναστατώνουν τις tabloid εφημερίδες με το ρομαντικό, όχι πια κρυφό, ειδύλλιο που ξεκίνησε την περίοδο των Χριστουγέννων. 

Μετά από έναν αποτυχημένο αρραβώνα και πολλές «κακές» σχέσεις η Σαρλίζ βρήκε τον έρωτα στα μάτια ενός, επίσης, «ταλαιπωρημένου» άντρα.  

«Ξεκίνησαν να βλέπονται φιλικά, αλλά όπως όλα δείχνουν όλο αυτό εξελίχθηκε. Βγαίνουν εδώ και περίπου ένα μήνα, αλλά η Σαρλίζ δεν έχει γνωρίσει ακόμη τα παιδιά του Μπρατ», λέει άλλη πηγή. 


sun_sarliz
Το επίδοξο δημοσίευμα που άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου
ΟΙ ΠΡΩΗΝ 

Κιάνου Ριβς, Ράιαν Ρέινολντς, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Σον Πεν είναι οι άντρες που στάθηκαν στο πλευρό της Σαρλίζ Θερόν. 
ex_sarliz

Μελαχρινές - ξανθές, αυτές είναι οι γυναίκες που συντρόφευσαν στο παρελθόν τον Μπραντ Πιτ.  Σινίτα, Γκουίνεθ Πάλτροου, Τζένιφερ Ανιστον. 
BRAD_EXES
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης