Νικ Τζόνας-Πριγιάνκα Τσόπρα: Μετά την πρόταση γάμου στην Κρήτη, το ζευγάρι παντρεύεται αύριο στην Ινδία

Νικ Τζόνας-Πριγιάνκα Τσόπρα: Μετά την πρόταση γάμου στην Κρήτη, το ζευγάρι παντρεύεται αύριο στην Ινδία

Ο 26χρονος τραγουδιστής ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με την 36χρονη ηθοποιό όταν πρωτοσυναντήθηκαν, που έπεσε κατευθείαν στα γόνατα και της έκανε ερωτική εξομολόγηση - Η επίσημη πρόταση γάμου συνέβη τον περασμένο Ιούλιο, κατά τις διακοπές τους στην Ελλάδα - Δύο τελετές θα περιλαμβάνει ο γάμος αλά Μπόλιγουντ

Jonas-Chopra
Ο Νικ Τζόνας ερωτεύτηκε τόσο παράφορα την Πριγιάνκα Τσόπρα όταν πρωτοσυναντήθηκαν σε ένα πάρτι, που έπεσε κατευθείαν στα γόνατα και της έκανε ερωτική εξομολόγηση, αποκάλυψε ο Αμερικανός τραγουδιστής σε συνέντευξη που παραχώρησε με την καλή του για το επόμενο τεύχος της Vogue.

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα μέχρι τη στιγμή που θα ενώσουν για πάντα τις ζωές τους, το ζευγάρι μίλησε στο περιοδικό για τον έρωτά του και τα σχέδιά του για το μέλλον.

Η 36χρονη Ινδή ηθοποιός και ο 26χρονος Τζόνας βρίσκονται ήδη στην Ινδία, όπου αύριο θα ξεκινήσει το εορταστικό τριήμερο για τον γάμο τους, που θα περιλαμβάνει δύο τελετές (μια παραδοσιακή ινδουιστική και μια χριστιανική) αλλά και πολλές άλλες διασκεδαστικές δραστηριότητες για τους καλεσμένους.

View this post on Instagram

Welcome home baby... 😍

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on



Όπως έχει γίνει γνωστό, στην παραδοσιακή τελετή ο νεαρός Τζόνας θα φτάσει καβάλα σε άλογο, φορώντας τουρμπάνι και κρατώντας σπαθί, δείχνοντας την αφοσίωσή του και την αγάπη του για την κουλτούρα της αγαπημένης του.

Κλείσιμο
Μιλώντας στην Vogue, ο Τζόνας περιέγραψε την στιγμή που αντίκρισε για πρώτη φορά την καλή του από κοντά, αφού προηγουμένως είχαν ανταλλάξει ορισμένα sms και είχαν αναπτύξει μια συμπάθεια μεταξύ τους. Η πρώτη συνάντηση συνέβη στο πάρτι του Vanity Fair για τα Όσκαρ. O ποπ σταρ, είδε την 36χρονη καλλονή στην άλλη άκρη του δωματίου και, όπως λέει χαρακτηριστικά, «κεραυνοβολήθηκε».


View this post on Instagram

Bae ❤️@nickjonas

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on



«Άφησα κάτω το ποτό μου, την πλησίασα, έπεσα στο ένα γόνατο - σημειωτέον αυτό έγινε μπροστά σε πολύ κόσμο - και της είπα δυνατά: Είσαι εκπληκτική. Πού ήσουν όλη μου τη ζωή;».

Φυσικά αυτή δεν ήταν η επίσημη πρόταση γάμου, αλλά μία ενθουσιώδης έκφραση θαυμασμού, που αποτέλεσε το ξεκίνημα μιας long distance σχέσης. Tο πρώτο ραντεβού για το ζευγάρι έμελλε να αργήσει πολύ ακόμα και αυτό που θυμάται αρκετά έντονα η Τσόπρα ήταν ο... μάλλον υπερβολικός σεβασμός με τον οποίο την αντιμετώπισε ο Τζόνας. Όπως η ίδια μοιράστηκε με τη Vogue, ο 36χρονος δεν την είχε φιλήσει καν στο πρώτο ραντεβού και, όταν έφτασε η ώρα του αποχαιρετισμού τη χτύπησε φιλικά στην πλάτη!





Η κανονική πρόταση γάμου προέκυψε τον περασμένο Ιούλιο, κατά τη διάρκεια του ταξιδιoύ του ζευγαριού στην Κρήτη για τα γενέθλια της Τσόπρα. Ο Τζόνας προσέφερε στην αγαπημένη του ένα δαχτυλίδι από το κοσμηματοπωλείο Tiffany στη Νέα Υόρκη, το οποίο επέλεξε με τη βοήθεια του αδερφού του, αφού πρώτα «έκλεισε» το μαγαζί για να μην τον πάρουν είδηση οι δημοσιογράφοι.



View this post on Instagram

Happy thanksgiving.. family.. forever..

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης