Γάμος αλά... Μπόλιγουντ: Η 36χρονη σταρ Πριγιάνκα Τσόπρα αρραβωνιάστηκε τον 25χρονο τραγουδιστή Νικ Τζόνας

Γάμος αλά... Μπόλιγουντ: Η 36χρονη σταρ Πριγιάνκα Τσόπρα αρραβωνιάστηκε τον 25χρονο τραγουδιστή Νικ Τζόνας

Ο νεαρός ποπ σταρ έκλεισε ένα από τα διάσημα καταστήματα κοσμημάτων Tifanny προκειμένου να μπορέσει να αγοράσει ανενόχλητος το δαχτυλίδι των αρραβώνων

priyanka-jonas
Η σταρ του Bollywood Πριγιάνκα Τσόπρα και ο Αμερικανός τραγουδιστής Νικ Τζόνας αρραβωνιάστηκαν έπειτα από μόλις δύο μήνες σχέση, σύμφωνα με το περιοδικό People.

Επικαλούμενο μη κατονομαζόμενες πηγές το αμερικανικό περιοδικό αναφέρει ότι ο 25χρονος τραγουδιστής ζήτησε από την 36χρονη ηθοποιό να τον παντρευτεί πριν μία εβδομάδα όταν βρίσκονταν στο Λονδίνο για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της.

Μάλιστα ο Τζόνας έκλεισε ένα από τα διάσημα καταστήματα κοσμημάτων Tifanny προκειμένου να μπορέσει να αγοράσει ανενόχλητος το δαχτυλίδι των αρραβώνων, επεσήμανε ένας άνθρωπος από το περιβάλλον του.

«Είναι πολύ ευτυχισμένοι», σχολίασε μια πηγή στο People.

Οι εκπρόσωποι των δύο δεν έχουν σχολιάσει τις πληροφορίες. Όμως ο σκηνοθέτης Αλί Αμπάς Ζαφάρ φάνηκε να αναφέρεται εμμέσως στο γεγονός δηλώνοντας ότι η Τσόπρα, που στέφθηκε Μις Κόσμος το 2000, εγκαταλείπει τα γυρίσματα της ταινίας του “Bharat”.

«Ο λόγος είναι πολύ ιδιαίτερος», έγραψε στο Twitter. «Μας ανακοίνωσε την απόφασή της εγκαίρως και είμαστε πολύ χαρούμενοι για εκείνη», πρόσθεσε χρησιμοποιώντας το hashtag #in_the_Nick_of_time, μια αγγλική έκφραση που σημαίνει «εγκαίρως», όμως με το “N” κεφαλαίο προφανώς σε μια αναφορά στο όνομα του Τζόνας.

Κλείσιμο
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης