Ιωάννα Μορένα Παπαδοπούλου: Η γυναίκα του Θοδωρή Ζάρα ξέρει από μόδα!

Ιωάννα Μορένα Παπαδοπούλου: Η γυναίκα του Θοδωρή Ζάρα ξέρει από μόδα!

Η όμορφη Δραμινή ασχολείται με το μόντελινγκ και η απόλυτη fashion εικόνα της «προδίδει» πως έχουμε να κάνουμε με ένα μοντέλο που διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία για να διαπρέψει στο χώρο

Ioanna_-_Thodoris8
Η Ιωάννα Μορένα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δράμα. Με εντυπωσιακό παρουσιαστικό και εξίσου εξαιρετικό πρόσωπο, με διακρίσεις στον αθλητισμό σε στίβο, τένις και άλμα εις μήκος, κατέβηκε στην Αθήνα όπου η σχέση της  με τη μόδα υπήρξε καρμική. Ανεβαίνοντας στη Δράμα στο τέλος μιας σχέσης γνωρίζει τυχαία τον γνωστό μπασκεμπολίστα Θόδωρο Ζάρα και η συνέχεια υπήρξε καθοριστική. Εγκαθίσταται στη Θεσσαλονίκη, δουλεύει σαν μοντέλο στη σημαντική παραγωγή ελληνικού ρούχου της πόλης και σύντομα παντρεύονται. Είναι μαζί ένα από τα νέα ζευγάρια της πόλης όμορφοι, προσιτοί και αξιαγάπητοι. Συναντήσαμε την Ιωάννα σε ένα ταξίδι μας στη Θεσσαλονίκη, στην άκρη της πόλης ένα μεσημέρι που ο ήλιος έκαιγε και μόλις είχε τελειώσει μια φωτογράφιση με ... χειμωνιάτικα ρούχα ήρθε να δροσιστεί στην πισίνα του Porto Pallas Ηotel και κάνοντας μια βουτιά μαζί της... μάθαμε λίγα περισσότερα για  τη ζωή και τις συνήθειες της συμπρωτεύουσας. 

- Η πόλη σου σε πέντε λέξεις. 
Η πόλη μου σε 5 λέξεις: ερωτική (την ερωτεύεσαι κάθε μέρα) κοσμοπολίτικη εξαιτίας του μεγάλου αριθμού τουριστών, όμορφη, ήσυχη, ποιοτική λόγω των πολλαπλών επιλόγων στον τρόπο ζωής. 

- Το πιο ενδιαφέρον μέρος της Θεσσαλονίκης. 
Το πιο ενδιαφέρον μέρος: στη Βαλαωρίτου για τα ιδιαίτερα μαγαζιά και την ωραία ατμόσφαιρα το βράδυ! 

Ioanna_Morena
Ioanna_Morena1
Ioanna_Morena2


- Ποιες είναι οι καλύτερες αναμνήσεις σου μεγαλώνοντας στη Βόρεια Ελλάδα; 
Οι καλύτερες μου αναμνήσεις είναι τα παιδικά μου χρόνια στη Δράμα και το σπίτι μου στο χωριό (Φωτόλιβος) που μαζευόμασταν όλη η οικογένεια και που ήταν τα χρόνια μας ανέμελα! 

-Η ιδανική παρέα σου σε μια βραδινή σου έξοδο. 
Ιδανική παρέα για έξοδο: το αγόρι μου, η αδερφή μου και οι φίλες μου!  

Ioanna_-_Thodoris6
Ioanna_Morena4
Ioanna5


-Μια αξέχαστη  ανάμνηση από την  στιγμή που είπες μένω Θεσσαλονίκη. Γιατί Ελλάδα χωρίς Μακεδονία δεν υπάρχει; 
Αξέχαστη στιγμή στη Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που το αγόρι μου με πήγε στο σπίτι μας μπροστά στην νέα παραλία και είδα έκπληκτη την ομορφιά της περιοχής,εκεί κατάλαβα ότι Ελλάδα χωρίς Μακεδονία δεν υπάρχει: Γιατί οι Μακεδόνες είναι η ψυχή και η ιστορία της Ελλάδος μας!  

- Έχεις δουλέψει με όλες τις εταιρείες ρούχων στην Θεσσαλονίκη όταν βγαίνεις έξω τι φοράς;
Έχω συνεργαστεί με πολλές εταιρίες στη Θεσσαλονίκη όπως τα dejavu, τα anel τα kellys, τα zini τα rin tin tin και άλλες! Τώρα κλείνω νέες συνεργασίες και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό!Όταν βγαίνω έξω συνήθως φοράω ψηλές γόβες η πέδιλα, τζιν η κάποιο στενό φόρεμα! Γενικά άπλα και θηλυκά.

Ioanna_-_Thodoris
Ioanna_-_Thodoris2
Ioanna_-_Thodoris3
Κλείσιμο


- Που γυμνάζεσαι;
Γυμνάζομαι στο καλύτερο στούντιο που είναι το fitness hall στην Καλαμαριά! Οι γυμναστές μου, Γιάννης Χριστούλας, Κωστής Μορφούλης και Ματθαίος Αβραμίδης είναι πραγματικά δίπλα μου κάθε στιγμή και είναι υπεύθυνοι για τα αποτελέσματα στο σώμα μου!

- Κάνετε κάποιο είδος αθλητισμού μαζί με τον Θεοδωρή
Με τον Θοδωρή μόνο τα καλοκαίρια γυμναζόμαστε μαζί κάποιες φόρες! Προσπαθώ να του μάθω τένις και καμιά φορά κολυμπάμε στη θάλασσα η κάνουμε τζόκινγκ στην παραλία! Κατά τα άλλα είναι φουλ ο Θοδωρής! 

- Τι κάνετε τον χρόνο που περνάτε μαζί;
Στο χρόνο που έχουμε όταν δεν έχει αγώνες, ταξίδια ή προπονήσεις, προσπαθούμε να τον περνάμε ποιοτικά με εξόδους για καλό φαγητό η κρασί και με φίλους! Συχνά βλέπουμε ταινίες στο σπίτι!  

- Παίρνεις θέση στις κερκίδες; Το απολαμβάνεις καθότι δεν είναι γυναικείο σπορ.
Στις κερκίδες βρίσκομαι σχεδόν πάντα οπότε μπορώ και δεν δουλεύω, είμαι η πιο φανατική οπαδός του αν και δεν έβλεπα ποτέ μπάσκετ πριν και ούτε βλέπω αν δε παίζει ο Θοδωρής!

- Που έκανες Θέατρο, δεδομένου ότι σ ενδιαφέρει η υποκριτική,πως εκμεταλλεύεσαι τις ημέρες των κινηματογραφικών φεστιβάλ;
Θέατρο σπούδασα και είχα κάποιες προτάσεις για συμμετοχή σε ταινίες και πολλοί σκηνοθέτες με προέτρεπαν να συνεχίσω αλλά είναι κάτι που πλέον δε μου αρέσει τόσο! Παρόλα αυτά η σχολή μου στην Αθήνα (Θέατρο των Αλλαγών) ήταν πολύ καλή και με σπουδαίους καθηγητές (Καραμίχο, Αθερίδη,Τσολακίδη) Σε κινηματογραφικό φεστιβάλ πηγαίνω κάθε χρόνο στην πόλη μου στη Δράμα στο φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους!


Ioanna_-_Thodoris4
Ioanna_-_Thodoris5
Ioanna_-_Thodoris7


- Ποιο είναι τα δικά σου fashion icons; Ποια είναι η καλύτερη στιλιστική συμβουλή που σου έχουν δώσει;
Fashion icon: Amal Alamuddin Clooney. Καλύτερη στιλιστική συμβουλή: less is more.

- Θεωρείς τους Θεσσαλονικείς κομψούς
Οι Θεσσαλονικείς είναι πάρα πολύ κομψοί και καλοντυμένοι! Έχουν πολύ καλή αίσθηση της μόδας και του στιλ! Καθημερινά σε εκπλήσσουν!

- Η πόλη σας τι ευκαιρίες σας δίνει για ποιοτική ζωή, τι έχει να προσφέρει σε ένα νέο ζευγάρι;
Η Θεσσαλονιίη είναι ιδανική πόλη για ένα ζευγάρι! Έχεις επιλογές να κάνεις πολλά πράγματα και να μη βαριέσαι πότε! Επίσης δίνει και επαγγελματικές ευκαιρίες! Έχει μόδα .διαφορετική ποιότητα ζωής! Την αγάπησα πολύ, από την πρώτη στιγμή, με τον καιρό κατάλαβα το γιατί!

- Σε Ποια συνοικία μένετε, γιατί την επιλέξατε;
Φέτος μένουμε Καλαμαριά! Είναι πολύ ωραία περιοχή με πολλά μαγαζιά και ωραία πλατεία και δίπλα σε όλα! Είναι σαν χωριό!

- Θεωρείς ότι υπάρχει αρκετή διαφορετικότητα στην πασαρέλα, τι νομίζεις ότι λείπει;
Στην πασαρέλα λείπει η έμπνευση και η διαφορετικότητα! Τώρα έχει λιγάκι αρχίσει να αλλάζει αυτό!

- Πως περνάς το καλοκαίρι σου στην Θεσσαλονίκη. Ποια τα hot spots που προτιμάς;
Το καλοκαίρι στην πόλη είναι πολύ ωραίο! Χωρίς κίνηση και με πολλές επιλογές για εξόδους! Προτιμώ τις ταράτσες για καλοκαίρι,το matute rooftop και vanilla world! Aλλά ποτέ δεν αντιστέκομαι στο αγαπημένο μου στέκι που είναι το chilai όπως επίσης και το local (ειδικά για φαγητό).

Ioanna_-_Thodoris8
Thodoris_Zaras-_Love_Morena

- Που θα πας διακοπές;
Διακοπές πήγαμε στην Αμμουλιανή και στη Μύκονο! Η Αμμουλιανή έχει από τις πιο ωραίες θάλασσες και η Μύκονος είναι αυτή που όλοι ξέρουμε!

- Τι Βιβλίο θα πάρεις μαζί σου;
Τα βιβλία που παίρνω μαζί μου στις διακοπές είναι του Χόρχε Μπουκάι. Τώρα διαβάζω το «Ιστορίες να σκεφτείς»! Τα βιβλία του είναι εύκολα στο διάβασμα και πάντα με ένα πολύ ωραίο μήνυμα! Ιδανικά για διακοπές και χαλάρωση!

-Τι σκέφτεσαι για τους επώνυμους που γίνονται σχεδιαστές;
Κάποιοι επώνυμοι που γίνονται σχεδιαστές το αξίζουν γιατί όλος ο τρόπος ζωής τους περιβάλλεται από μόδα και όλα τα σχετικά! Οπότε έχουν άποψη! Υπάρχουν όμως κι αυτοί που άπλα το κάνουν για να ακουστούν και δεν έχουν καμιά σχέση με το θέμα! Εκεί διαφωνώ! Έκαστος στο είδος του!


Η φωτογράφιση έγινε στο roof garden του Porto Palace Hotel από την Πηνελόπη Μασούρη και τον Ηλία Κοντογιώργο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης