Αλιμόνου-Βαρδινογιάννης: Μετά τη μήνυση αναζητείται ο επιχειρηματίας

Αλιμόνου-Βαρδινογιάννης: Μετά τη μήνυση αναζητείται ο επιχειρηματίας

Αστυνομικοί πήγαν στην κατοικία του Παύλου Βαρδινογιάννη μετά τη μήνυση για μη καταβολή διατροφής που υπέβαλε η Τζίνα  Αλιμόνου - Τους είπαν ότι δεν είναι εκεί ενώ οι πληροφορίες λένε ότι βρίσκεται στις ΗΠΑ για επαγγελματικούς λόγους

tzina-pavlos-new
Η ψιλόλιγνη φιγούρα που πέρασε την είσοδο του Α.Τ. Ψυχικού αναγνωρίστηκε σχεδόν αμέσως από τους αστυνομικούς, οι οποίοι ενημερώθηκαν από την ίδια για την μήνυση που επιθυμούσε να υποβάλλει κατά του πρώην συζύγου της Παύλου Βαρδινογιάννη.

Η Τζίνα Αλιμόνου προχώρησε στην συγκεκριμένη κίνηση αφού ο επιχειρηματίας παρά την απόφαση με αριθμό 2819 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, δεν κατέβαλλε την διατροφή που του επέβαλλε το δικαστήριο.

Κατέθεσε μόνο μέρος της για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο ωθώντας κατ’ ουσία την πρώην σύζυγό του στο να υποβάλλει την συγκεκριμένη μήνυση. Ήδη το όνομά του έχει αποσταλεί με σχετικό σήμα σε όλα τα τμήματα και τις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ ανά την Ελλάδα όπως αυτές σε λιμάνια και αεροδρόμια, προκειμένου να πράξουν τα δέοντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναζητήθηκε ήδη στην κατοικία του, αλλά οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν ότι δεν ήταν εκεί και έφυγαν. Πλέον, όταν εντοπισθεί εντός των συνόρων ο κ. Παύλος Βαρδινογιάννης, που σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στις ΗΠΑ αυτές τις ημέρες, θα συλληφθεί, ακόμη και μετά την παρέλευση του αυτοφώρου.

Αυτό θα συμβεί επειδή το αδίκημα της μη καταβολής διατροφής είναι διαρκές και η διαδικασία αμέσως μετά την σύλληψη περιλαμβάνει απολογία σε ανακριτή και εισαγγελέα.

Η μήνυση της Τζίνας Αλιμόνου κατά του επιχειρηματία είναι το τελευταίο επεισόδιο σε ένα «πολεμικό» πια διαζύγιο που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια σε ήπιους τόνους και παραπέμπει σε έναν «πόλεμο των Ρόουζ».

Ασφαλιστικά μέτρα, μηνύσεις και αγωγές συνθέτουν πλέον το τέλος ενός γάμου ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που απέκτησαν τέσσερα παιδιά, αλλά δεν κατάφεραν τελικά να συνυπάρξουν μαζί μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας.

Στην μοναδική συνέντευξη που παραχώρησε η Τζίνα Αλιμόνου στο περιοδικό Gala δύο χρόνια μετά από την έναρξη των διαδικασιών του διαζυγίου της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη, αποκάλυψε πολλά.

Το πιο σημαντικό ήταν ότι ο επιχειρηματίας δεν είχε καταβάλλει την διατροφή που είχε επιβάλλει το δικαστήριο ύψους 30.500 ευρώ για τα τέσσερα παιδιά και 4.000 για την ίδια από τον περασμένο Μάιο.

Τις επόμενες ημέρες θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι μετά τη μήνυση της ηθοποιού και την αντίδραση του Παύλου Βαρδινογιάννη, που θα δώσει την δική του εκδοχή, το πιθανότερο μέσω των δικηγόρων του.

Σύμφωνα πάντως με έγκριτους νομικούς κύκλους θα πρέπει να καταβάλει τη διατροφή που επιδίκασε το Μονομελές Πρωτοδικείο τον περασμένο Μάιο, ώστε η ηθοποιός να αποσύρει την μήνυση.

Έτσι θα σταματήσει και η αναζήτησή του από την ΕΛ.ΑΣ αφού εάν πετάξει από τις ΗΠΑ στην Αθήνα το επόμενο χρονικό διάστημα, το όνομά του στον έλεγχο διαβατηρίων θα «χτυπήσει» στο σύστημα και θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες κατά τον νόμο διαδικασίες.

Ό,τι και αν αποφασίσει να κάνει ο επιχειρηματίας θα φανεί αργά ή γρήγορα στο επόμενο επεισόδιο αυτού του σκληρού διαζυγίου που εκτυλίσσεται ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που κάποτε αγαπήθηκαν.

Τώρα όσο και αν δεν ήταν στις προθέσεις τους-η Τζίνα Αλιμόνου είχε δηλώσει ότι ο Παύλος προχώρησε την αίτηση διαζυγίου-πολεμούν διεκδικώντας ο καθένας αυτό που θεωρεί το πιο δίκαιο για τον εαυτό του.

Δείτε βίντεο: Αλιμόνου-Βαρδινογιάννης: Μετά τη μήνυση αναζητείται ο επιχειρηματίας
Αλιμόνου-Βαρδινογιάννης: Μετά τη μήνυση αναζητείται ο επιχειρηματίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης