Ο Τζιμ Κάρεϊ ζωγράφισε τον Ντόναλντ Τραμπ να... σταυρώνει τον Χριστό!

Ο Τζιμ Κάρεϊ ζωγράφισε τον Ντόναλντ Τραμπ να... σταυρώνει τον Χριστό!

Μήπως ο εκκεντρικός ηθοποιός το παράκανε με το τελευταίο του καλλιτεχνικό δημιούργημα;

jim-carrey
Η... εικαστική επίθεση του Τζιμ Κάρεϊ στον Ντόναλντ Τραμπ έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, με τον διάσημο ηθοποιό να χρησιμοποιεί τα έργα ζωγραφικής του για να ασκήσει σφοδρή κριτική στον Αμερικανό πρόεδρο.

Με το τελευταίο σκίτσο του ωστόσο, ο σταρ του Χόλιγουντ έδωσε στην κόντρα του με τον Τραμπ... βιβλικές διαστάσεις.

Ο κωμικός δημοσίευσε στον λογαριασμό του στα social media την Κυριακή το έργο του, που απεικονίζει τον Τραμπ με στολή Ρωμαίου στρατιώτη να σταυρώνει τον Χριστό.

Η καρικαρούρα του Τραμπ, με το πρόσωπο παραμορφωμένο από οργή, καρφώνει το καρφί στην παλάμη του Ιησού, ενώ το αίμα ξεχύνεται από την πληγή.



Κλείσιμο
«Η εκδοχή του Τραμπ για τον Χριστιανισμό: Ο Ιησούς ήταν ένας loser. Ένας αποτυχημένος μαραγκός. Ο μόνος λόγος που θεωρείται ο σωτήρας είναι επειδή σταυρώθηκε. Εμένα μου αρέσουν οι άνθρωποι που δεν κάθονται να σταυρωθούν», γράφει στη λεζάντα του ο Κάρεϊ.

Υπενθυμίζεται ότι η λεζάντα αυτή απηχεί μια... ανάλογη ατάκα την οποία είχε πει ο Τραμπ το 2015 (τότε υποψήφιος ακόμη για την προεδρία των ΗΠΑ) για τον Γερουσιαστή ΜακΚέιν, ο οποίος είχε παραμείνει για πεντέμισι χρόνια σε μια βιετναμέζικη φυλακή, αφού πιάστηκε αιχμάλωτος στον πόλεμο.

«Δεν είναι ήρωας πολέμου. Ο μόνος λόγος που τον θεωρούν ήρωα είναι επειδή πιάστηκε αιχμάλωτος. Εμένα μου αρέσουν οι άνθρωποι που δεν κάθονται να πιαστούν αιχμάλωτοι», είχε πει τότε ο Τραμπ προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης