Σταύρος Νιάρχος-Ντάσα Ζούκοβα: Συγκατοίκηση στο Μπέβερλι Χιλς, διακοπές στη Σπετσοπούλα

Σταύρος Νιάρχος-Ντάσα Ζούκοβα: Συγκατοίκηση στο Μπέβερλι Χιλς, διακοπές στη Σπετσοπούλα

Τα τελευταία νέα θέλουν τον εφοπλιστή και την curator να συγκατοικούν στις ΗΠΑ, ενώ οι προετοιμασίες για την επίσκεψή τους στο νησί των Νιάρχων έχουν ήδη ξεκινήσει

niarxos_main01
Παρά τις κακές γλώσσες που προέβλεπαν ότι η σχέση μεταξύ της πρώην κυρίας Αμπράμοβιτς και του γοητευτικού εφοπλιστή θα ήταν μια επιπόλαιη περιπέτεια, Σταύρος Νιάρχος και Ντάσα Ζούκοβα είναι ακόμα μαζί και ευτυχισμένοι. Στις αρχές του περασμένου μήνα, μάλιστα, πήραν την απόφαση να δώσουν τέλος στο ανελέητο κυνήγι των παπαράτσι, πραγματοποιώντας την πρώτη κοινή κοσμική τους εμφάνιση, στο φιλανθρωπικό δείπνο The DKMS Love Gala 2018, στο φημισμένο «Cipriani» της Γουόλ Στριτ, στη Νέα Υόρκη. Το ζευγάρι με επιμελώς... επιμελημένο, ταιριαστό outfit εμφανίστηκε λαμπερό και χαμογελαστό. Εκείνη, ακολουθώντας τις επιταγές της αιώνιας ιέρειας του στυλ Κοκό Σανέλ, προτίμησε τη σιγουριά του all time classic μικρού μαύρου φορέματος, τη μονοτονία του οποίου έσπαγαν δαντελένιες λεπτομέρειες, ενώ εκείνος ένα κομψό μαύρο σμόκιν με παπιγιόν. Στη ροτόντα με το νούμερο 38 συνδαιτυμόνες τους ήταν η Σαρλότ Σάντο Ντομίνγκο, ο Αντρέα Κασιράγκι, μέλη της οικογένειας Μισόνι και των ιταλοαμερικανών επιχειρηματιών Τσιπριάνι καθώς και η Miss Universe Ντέμι -Λι Νελ-Πίτερς από τη Νότια Αφρική.

Ηταν η πρώτη φορά που Σταύρος και Ντάσα όχι απλώς δεν κρύφτηκαν από τις κάμερες, αλλά πόζαραν κιόλας, αποδεικνύοντας ότι κατάφεραν να περάσουν με επιτυχία τη δύσκολη περίοδο δοκιμασίας της σχέσης.

Σαν τα πιτσουνάκια στο Μάτσου Πίτσου
O ζάμπλουτος γόνος και η κατά τέσσερα χρόνια μεγαλύτερή του art curator ξεκίνησαν τη σχέση τους ως φίλοι, καθώς γνωρίζονταν χρόνια - η Ντάσα ανήκει στον κοινωνικό κύκλο της Ευγενίας, ενώ ο Αμπράμοβιτς είναι φίλος του πατέρα του Σταύρου, Φίλιππου. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, η Ντάσα είχε μπει στο στόχαστρο του νεαρού Νιάρχου από όταν ακόμα εκείνη έφερε τον τίτλο της κυρίας Αμπράμοβιτς, αν και ο ίδιος βρισκόταν επί εφτά χρόνια σε σχέση με την Τζέσικα Χαρτ. Οταν λοιπόν η Ντάσα χώρισε από τον Ρώσο μεγιστάνα, λίγο μετά τον χωρισμό του Σταύρου από τη Χαρτ το καλοκαίρι του 2017, ο γοητευτικός εφοπλιστής δεν έχασε την ευκαιρία να ρίξει τα δίχτυα του. Η ανταπόκριση δεν άργησε να έρθει. Η αγάπη τους για την τέχνη και η κοινωνική ζωή με άλλους jet setters τούς έφερε πιο κοντά. Οι συχνές αναρτήσεις με τους δυο τους από φίλους στο Instagram δεν άργησαν να δημιουργήσουν ακόμη και στη δύσπιστη «Daily Mail» υποψίες ότι όπου υπάρχει ερωτικός καπνός, τελικά υπάρχει και φωτιά.
Κλείσιμο
niarxos02
Το ζευγάρι την Πρωτοχρονιά του 2018 στο Περού

Απόδειξη της αυξανόμενης... συμπάθειας μεταξύ τους αποτέλεσε και η απόφαση της Ντάσα, τα περασμένα Χριστούγεννα, να απαρνηθεί τους πολυτελείς προορισμούς που επέλεγε ως κυρία Αμπράμοβιτς, όπως το Γκστάαντ και η Κουρσεβέλ, μέρη διασκέδασης πλουσίων, «έκλυτου» γκλάμουρ και κοσμικών υπερβολών. Αντ’ αυτών, δέχτηκε με χαρά την πρόσκληση του 32χρονου Σταύρου να ακολουθήσει αυτόν και την παρέα του στο Περού, το οποίο εξάλλου, για αδιευκρίνιστο λόγο, αποτελεί προορισμό-φετίχ για τα νεαρότερα μέλη της οικογένειας Νιάρχου και δεν είναι τυχαίο ότι το επισκέπτονται τουλάχιστον δύο φορές τον χρόνο. Εκεί, μάλιστα, έγινε πρόσφατα και η φωτογράφηση της τελευταίας συλλογής κοσμημάτων της Ευγενίας Νιάρχου.
niarxos04
Ο Σταύρος Νιάρχος με την πρώην αγαπημένη του Τζέσικα Χαρτ στη Μύκονο

Το ζευγάρι υποδέχτηκε τον νέο χρόνο στο Περού, ενώ οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram o φίλος τους και μουσικός παραγωγός Ντέιβιντ Γκέφεν αποκάλυπταν όσα οι λέξεις αδυνατούσαν.

«Η Ντάσα βίωσε τις γιορτές όπως αρμόζει σε ένα κορίτσι της ηλικίας της, χωρίς το πρωτόκολλο των επίσημων συναντήσεων και το αυστηρό σεκιούριτι που επέβαλλε ο πρότερος βίος της με τον billionaire Αμπράμοβιτς», τονίζουν άτομα του κοινωνικού κύκλου των Νιάρχων και προσθέτουν: «Ο Σταύρος διαθέτει οικονομική άνεση αλλά διάγει έναν απλό βίο. Αν δεν τον ξέρεις και τον συναντήσεις στον δρόμο, δεν καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για μέλος μιας από τις πλουσιότερες οικογένειες του κόσμου».

Μαζί με τον Σταύρο και την Ντάσα, στην παρέα του Περού ήταν ακόμη το σούπερ μόντελ Κάρλι Κλος, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Τζένιφερ Μέγερ, η σεναριογράφος Εριν Φόστερ και άλλα μέλη της οικογένειας Νιάρχου.

Ντάσα και Σταύρος απόλαυσαν την περιπέτεια που προσφέρει ο Αμαζόνιος με εξορμήσεις στη φύση, αλλά και τη μοναδική εμπειρία της επίσκεψης στο Μάτσου Πίτσου που κόβει -κυριολεκτικά- την ανάσα λόγω υψόμετρου, ενώ χαλάρωσαν σε φιλικά σπίτια. Τα φωτογραφικά ενσταντανέ μαρτυρούσαν άνεση μεταξύ τους και σαφώς ευτυχία. Μια ευτυχία που έκανε ακόμη και την εξαιρετικά δύσκολη στις αποφάσεις της Ντάσα να εγκαταλείψει το Λονδίνο, που ήταν ο μόνιμος τόπος διαμονής της τα τελευταία χρόνια, και να εγκατασταθεί ξανά στις ΗΠΑ, όπου έχουν γεννηθεί εξάλλου και τα δύο παιδιά που απέκτησε με τον Αμπράμοβιτς.
Να είναι άραγε αυτό το πρώτο βήμα προς την επισημοποίηση της σχέσης τους; Πολλά ψιθυρίζονται στους κοσμικούς κύκλους Λονδίνου και Αθήνας. Και αφού, όπως λέγεται, η Ντάσα έχει ήδη εγκατασταθεί στη βίλα του Νιάρχου στο Μπέβερλι Χιλς, τίποτα δεν μοιάζει απίθανο, αν και, όπως είχε γίνει γνωστό, αιτία για τον χωρισμό του Σταύρου από το μοντέλο της Victoria’s Secret ήταν η απροθυμία του να ορίσει ημερομηνία γάμου μετά από επτά χρόνια.
niarxos03
Ο Σταύρος και η Ντάσα στεγάζουν πλέον τον έρωτά τους στη διάσημη βίλα «Neutra’s Kronish House», που ο Ελληνας μεγιστάνας αγόρασε πριν από χρόνια αντί 14 εκατ. δολαρίων
Μολαταύτα, οι δυο τους στεγάζουν πλέον τον έρωτά τους στην έπαυλη που ο Ελληνας μεγιστάνας αγόρασε πριν από χρόνια αντί 14 εκατ. δολαρίων. Πρόκειται για τη διάσημη βίλα «Neutra’s Kronish House», ένα οίκημα χολιγουντιανών διαστάσεων που οφείλει τη φήμη του στον διάσημο αρχιτέκτονα Ρίτσαρντ Νόιτρα. Το κυρίως κτίριο, στο οποίο κυριαρχούν οι μοντέρνες γραμμές, περιβάλλεται από πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και από έναν κήπο δεκάδων στρεμμάτων. Διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια, χώρους για home cinema, playroom, καθώς και ξενώνες για φίλους και προσωπικό. Η πολυτέλεια -στην οποία προστέθηκαν και έργα τέχνης επιλογής Ζούκοβα- είναι ευδιάκριτη με το άνοιγμα της πόρτας. Η λάμψη της γειτονίας ενισχύεται όμως και από τους γείτονες. Ενα οικοδομικό τετράγωνο χωρίζει πλέον την άλλοτε κυρία Αμπράμοβιτς από τη Μαντόνα, ενώ κάποια χιλιόμετρα πιο κάτω βρίσκεται και η έπαυλη που διέθετε ο πρώην σύζυγός της. Νιάρχος και Ζούκοβα μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ Νέας Υόρκης και Μπέβερλι Χιλς, ενώ από το πρόγραμμά τους δεν λείπουν και οι κοσμικότητες του Λονδίνου. Οσο για τον ιδιωτικό παράδεισο των Νιάρχων, τη Σπετσοπούλα; Οι προετοιμασίες έχουν αρχίσει ήδη, καθώς οι πρώτες αφίξεις αναμένονται τον Ιούνιο. Σύμφωνα άλλωστε με όσα ακούγονται στις Σπέτσες, η Ντάσα συγκαταλέγεται σίγουρα στους διάσημους επισκέπτες που θα φιλοξενήσει το νησί.
niarxos05
Η πρώτη κοινή κοσμική τους εμφάνιση στο φιλανθρωπικό δείπνο The DKMS Love Gala 2018, στο φημισμένο «Cipriani» της Γουόλ Στριτ στη Νέα Υόρκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης