Βίντεο: Όταν ο μισθοφόρος παραβίαζε κανονισμούς στο ''Survivor''

Βίντεο: Όταν ο μισθοφόρος παραβίαζε κανονισμούς στο ''Survivor''

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο «YouTube» δείχνει τον μισθοφόρο να παραβιάζει κανονισμό σε παλαιότερο αγώνισμα

Βίντεο: Όταν ο μισθοφόρος παραβίαζε κανονισμούς στο ''Survivor''
Η ένσταση του Κώστα Αναγνωστόπουλου στο χθεσινό αγώνισμα με έπαθλο μία βόλτα στον Άγιο Δομίνικο παρέα με τον Σάκη Ρουβά, προκάλεσε αναστάτωση στο «Survivor». Ο μισθοφόρος παρατήρησε ότι στο τελικό αγώνισμα της χθεσινής αναμέτρησης, ο Ντάνος δεν είχε πατήσει ένα ξύλο, όπως προέβλεπε ο κανονισμός. Η παράβαση του Ντάνου δεν είχε επερεάσει την εξέλιξη του αγώνα, καθώς ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε κερδίσει με σχετική άνεση τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Ωστόσο, το replay, δικαίωσε τον μισθοφόρο και μετά από απόφαση της παραγωγής, ο Ντάνος και ο ''τρελός'' Κύπριος αγωνίστηκαν ξανά.
Κλείσιμο
Το 10-9 υπέρ των «Διάσημων» έγινε πάλι 9-9 και οι δύο παίκτες διεκδίκησαν ξανά τη νίκη. Στον επαναληπτικό αγώνα, ο Μάριος κέρδισε τον Ντάνο, προκαλώντας τον έντονο εκνευρισμό των «Διάσημων».

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο «YouTube» δείχνει τον μισθοφόρο να παραβιάζει κανονισμό σε παλαιότερο αγώνισμα. Ο
Κώστας Αναγνωστόπουλος στάθηκε μπροστά από τη γραμμή για να ρίξει τη βολή του, όταν είδε ότι έχανε από τον Γιώργο Χρανιώτη.

Σε πρόσφατο επεισόδιο μάλιστα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είχε κάνει παρατήρηση στον Βασάλο, ο οποίος είχε κόψει τη φόρα του στην εκκίνηση της κούρσας του, επειδή πίστεψε ότι ξεκίνησε πριν από το σφύριγμα του Τανιμανίδη. «Και τι έγινε;», του είχε πει ο μισθοφόρος.


Στο επίμαχο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρω1νό», οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά παρατήρησαν ότι στον χθεσινό αγώνα, ούτε ο Μάριος Πρίαμος πάτησε το ξύλο, σε μία από τις «μονομαχίες» του.

Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης