Σπάζοντας όλα τα ταμπού η Ashley Graham πόζαρε ολόγυμνη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου χαρίζοντας στους διαδικτυακούς της φίλους μοναδικές στιγμές. Το πληθωρικό μοντέλο από τη Βρετανία φωτογραφήθηκε όπως τη γέννησε η μάνα της μπροστά σε έναν άνδρα μοντέλο.
Φρόντισε να καλύψει τα επίμαχα σημεία με τα χέρια της ενώ έδειχνε ιδιαίτερα όμορφη και γοητευτική φορώντας μόνο το λίπγκλος της. Η ίδια έχει πει κατά καιρούς ότι δεν έχει κανένα κόμπλεξ με το σώμα της και αποτελεί έμπνευση για εκατομμύρια γυναίκες στον πλανήτη που έχουν πλούσιες και πληθωρικές καμπύλες.
Εκπαίδευση, συνεχές mentoring και ουσιαστικές ευκαιρίες ανάπτυξης με την υποστήριξη της Groupama Ασφαλιστικής – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το επόμενο επαγγελματικό βήμα σου.
Συνδυάζοντας σύγχρονα δραστικά συστατικά με στοχευμένες συνθέσεις, η LA VIE EN ROSE προσφέρει ορατά αποτελέσματα μέσα από μια πιο απλή αλλά ουσιαστική skincare προσέγγιση.