Ότι η Kim Kardashian ζει και αναπνέει μέσα από τις φωτογραφίες της που συχνά κάνουν τον γύρο των social media είνα γνωστό.
Όμως ακόμα κι έτσι κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει ότι η τηλεπερσόνα θα μπορούσε μέσα σε τέσσερις ημέρες να βγάλει 6.000 selfie!
Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η ίδια σε ανάρτησή της στην ιστοσελίδα της αδελφής της Kendall Jenner για το ταξίδι της στο Μεξικό.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η Kim θα έπρεπε να βγάζει 1.500 selfie την ημέρα ή 62,5 selfies την ώρα ή μια φωτογραφία το δευτερόλεπτο.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με την ίδια ανάρτηση με την οποία παρουσίασε το ταξίδι της σε αριθμούς, η ίδια και η κόρη της North ήπιαν 10 smoothis πεπόνι, φόρεσε εννέα διαφορετικά μαγιό, πέρασε 4 ώρες με τα παιδιά της στην παραλία και δεν έκανε καθόλου ηλιοθεραπεία.
Όσο για τη λατρείας της στις selfies η ίδια λέει ότι «πολλοί πιστεύουν ότι το να φωτογραφίζει κάποιος τον εαυτό του είναι γελοίο. Εγώ αγαπώ να βγάζω φωτογραφίες και να τις αναρτώ στα social media για τις αναμνήσεις».
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς