Καλεί τους φίλους του να τον αποχαιρετίσουν με την αγαπημένη του μουσική
Με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook τον αγαπημένο της, Νίκο Τριανταφυλλίδη, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 49 χρονών, η σύντροφος του, Μαρία Δανέζη.
«Χτες το απόγευμα έφυγε από την ζωή ο σύντροφος της ζωής μου Nicholas Triandafyllidis. Σήμερα από τις 17.00 το απόγευμα και μέχρι τα ξημερώματα το σπίτι μας θα είναι ανοιχτό για φίλους και γνωστούς , αγαπημένους και "περαστικούς" για να πιούμε στην μνήμη του και να ακούσουμε τους δίσκους του που τόσο αγαπούσε», έγραψε χαρακτηριστικά.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.