Τζιμ Κάρεϊ: Το τελευταίο φιλί με την σύντροφό του πριν την αυτοκτονία

Τζιμ Κάρεϊ: Το τελευταίο φιλί με την σύντροφό του πριν την αυτοκτονία

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 19 Σεπτεμβρίου, μερικές μόνο ημέρες προτού το ζευγάρι χωρίσει και η πρώην make-up artist βρεθεί νεκρή στο διαμέρισμά της

Τζιμ Κάρεϊ: Το τελευταίο φιλί με την σύντροφό του πριν την αυτοκτονία
Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι ο διάσημος κωμικός ηθοποιός Τζιμ Κάρεϊ αποφάσισε να ταξιδέψει στην Ιρλανδία προκειμένου να παρευρεθεί στην κηδεία της πρώην συντρόφου του, Καθριόνα Γουάιτ, μια νέα φωτογραφία λίγο πριν την αυτοκτονία της 28χρονης είδε το «φως» της δημοσιότητας.

Στην παρακάτω εικόνα απεικονίζεται το ζευγάρι λίγες ημέρες πριν από την αυτοκτονία της Καθριόνα, κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού ραντεβού. Ο 53χρονος Κάρεϊ δίνει ένα φιλί στην Καθριόνα, στο αγαπημένο εστιατόριο των celebrities, Nobu, στο Μαλιμπού.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 19 Σεπτεμβρίου, μερικές μόνο ημέρες προτού το ζευγάρι χωρίσει και λίγο διάστημα πριν η πρώην make-up artist βρεθεί νεκρή στο διαμέρισμά της.

Την ίδια ώρα, πάντως, νέες πληροφορίες που μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως από τις έρευνες των αρχών προέκυψε πως η 28χρονη αυτοκτόνησε καταπίνοντας ένα κοκτέιλ ηρεμιστικών χαπιών. Ωστόσο, ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα τα χάπια που πήρε είχαν συνταγογραφηθεί στον Κάρεϊ, από τον γιατρό του!

Σημειώνεται ότι στο σημείωμα που άφησε πίσω της πριν φύγει από τη ζωή η Καθριόνα Γουάιτ ανέφερε πως αιτία της αυτοκτονίας της ήταν ο χωρισμός της από τον σταρ του Χόλιγουντ.
Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης