Τζιμ Κάρεϊ: Χαμογελαστός σε πάρτι την ημέρα του χωρισμού του από την αυτόχειρα σύντροφό του

Τζιμ Κάρεϊ: Χαμογελαστός σε πάρτι την ημέρα του χωρισμού του από την αυτόχειρα σύντροφό του

Δείτε τη φωτογραφία που «καίει» τον ηθοποιό και το βίντεο αφιέρωμα στην Καθριόνα Γουάιτ

Τζιμ Κάρεϊ: Χαμογελαστός σε πάρτι την ημέρα του χωρισμού του από την αυτόχειρα σύντροφό του
Η αυτοκτονία της Καθριόνα Γουάιτ, συντρόφου του Τζιμ Κάρεϊ, έπεσε σαν βόμβα στο Χόλιγουντ και τα ξένα MME ξεψαχνίζουν το παρελθόν αυτής της σχέσης για να μπορέσουν να συνθέσουν το παζλ της τραγικής αυτής αυτοχειρίας. Η 28χρονη, με την οποία διατηρούσε τα τελευταία χρόνια σχέση ο δημοφιλής ηθοποιός, βρέθηκε νεκρή από υπερβολική δόση ηρεμιστικών χαπιών το βράδυ της Δευτέρας στο σπίτι της στο Λος Άντζελες. Δίπλα της βρέθηκε ένα σημείωμα αυτοκτονίας όπου εξηγούσε ότι η σχέση της με τον διάσημο κωμικό είχε λάβει τέλος.




Το σπίτι της στο οποίο βρέθηκε νεκρή. 
Κλείσιμο


Τζιμ Κάρεϊ και Καθριόνα Γουάιτ είχαν χωρίσει στις 24 Σεπτεμβρίου, μόλις πέντε μέρες πριν δώσει τέλος στη ζωή της. Την ημέρα του χωρισμού τους, ο γνωστός ηθοποιός, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, δεν έκατσε στο σπίτι να θρηνήσει τη σχέση που μόλις είχε τελειώσει, αλλά απαθανατίστηκε, από θαυμαστές του, σε κοσμικό πάρτι στο Χόλιγουντ. Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, ο σταρ χαμογελά και φαίνεται αρκετά ευδιάθετος σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.






Δύο ώρες νωρίτερα από τη φωτογραφία που βλέπετε, η αυτόχειρας είχε ανεβάσει στο twitter, το τελευταίο της μήνυμα, σαφώς επηρεασμένη από τον χωρισμό τους.  

«Κλείνω τον λογαριασμό μου. Ελπίζω η παρουσία μου να φώτισε τη ζωή των πιο αγαπημένων μου προσώπων».



Εν τω μεταξύ, αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι σχολίασαν ως λιτή και κυνική τη χθεσινή δήλωση του Τζιμ Κάρεϊ, για το χαμό της συντρόφου του. 

«Είμαι σοκαρισμένος και αισθάνομαι βαθιά θλίψη για το θάνατο της γλυκιάς μου Καθριόνα» δήλωσε ο ηθοποιός και συνέχισε: «Ήταν ένα ευγενικό ιρλανδικό λουλούδι, πολύ ευαίσθητο για αυτόν τον κόσμο. Η καρδιά μου είναι μαζί με την οικογένειά της, τους φίλους της και με όσους την αγάπησαν και νοιάστηκαν για εκείνη».


 

Τα μηνύματα θλίψης και συμπαράστασης, στην οικογένεια της Καθριόνα Γουάιτ, είναι χιλιάδες. Μάλιστα, μία κολλητή φίλη της ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο μαζί της, σε ανέμελες στιγμές του παρελθόντος.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης