Μητέρα έγινε η Πατρίσια Μίλικ Περιστέρη, αφού έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η ηθοποιός που είχε γίνει γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά «Χαρά Αγνοείται» μοιράστηκε το ευχάριστο νέο μέσα από τα social media την Κυριακή 10 Μαΐου, ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας.
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με το μωρό της και περιέγραψε τα συναισθήματά της για τη μητρότητα. «Το να είσαι μητέρα είναι να ανακαλύπτεις μια αγάπη τόσο βαθιά, τόσο αγνή και τόσο συντριπτική, που αλλάζει για πάντα τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τον κόσμο. Το να είσαι μητέρα είναι επίσης φόβος. Οι σιωπηλές προσευχές, η συνεχής ανησυχία, το να ελέγχεις αν αναπνέουν, η ακατανίκητη ανάγκη να τα προστατεύσεις από τα πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά πάνω στο στιγμιότυπο.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς