Συγκινητικό ήταν το τελευταίο αντίο στον Χρήστο Βαλαβανίδη στο Αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας το μεσημέρι της Τρίτης με τη σύζυγό του, Ασπασία Κράλλη, να διαβάζει ποιήματα που είχε γράψει ο ίδιος και την κόρη του, Κατερίνα, να απαγγέλλει δύο που έγραψε η ίδια το διάστημα που ο ηθοποιός νοσηλευόταν στο Λαϊκό Νοσοκομείο.
Εκτός από τη σύζυγο και την κόρη του Χρήστου Βαλαβανίδη, για τον εκλιπόντα μίλησε εκ μέρους του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, ο Σπύρος Μπιμπίλας.
H σύζυγος του Χρήστου Βαλαβανίδη, Ασπασία Κράλλη, απαγγέλλει ποιήματά του
Η κόρη του Χρήστου Βαλαβανίδη, Κατερίνα, απήγγειλε ποιήματα που έγραψε η ίδια το διάστημα που ο πατέρας της νοσηλευόταν στο Λαϊκό Νοσοκομείο
Ο εκλιπών ηθοποιός το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πρόβλημα με την υγεία του και συγκεκριμένα με την καρδιά του.
Η σύζυγος του Χρήστου Βαλαβανίδη, Ασπασία Κράλλη αποχαιρέτισε τον ηθοποιό ανάμεσα σε συναδέλφους τους, όπως οι Δημήτρης Πιατάς και Δημήτρης Φραγκιόγλου.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.