Τα σενάρια περί επιστροφής της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση κλήθηκε να σχολιάσει η Λίτσα Πατέρα. Η αστρολόγος τόνισε πως η απουσία της παρουσιάστριας από το τηλεοπτικό τοπίο είναι έντονη, κάνοντας λόγο για «βαρύ πυροβολικό». Σύμφωνα με εκείνη, η γοητεία της Ελένης Μενεγάκη αναγκάζει ακόμη και αυτούς που δεν τους αρέσει να την παρακολουθήσουν.
«Μακάρι να έρθει στον ΑΝΤ1 η Ελένη μας, η οποία είναι το βαρύ πυροβολικό νομίζω. Η γοητεία της είναι το κάτι άλλο σίγουρα», ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno», τη Δευτέρα 2 Μαρτίου, σχετικά με την ενδεχόμενη τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη.
Ακολούθως, στάθηκε στη γοητεία της παρουσιάστριας, λέγοντας: «Λείπει τηλεοπτικά. Έχει μία γοητεία, είτε σου αρέσουν αυτά που λέει, είτε δεν σου αρέσουν, να κάτσεις να τη βλέπεις. Είναι μεγάλη ιστορία».
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.