Ένα φιλί αντάλλαξαν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος στο Μαϊάμι όπου βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν το Grand Prix της Formula 1.
Η ηθοποιός ανέβασε την Τετάρτη 5 Μαΐου το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους δυο τους να ποζάρουν μπροστά από μία καρδιά σχηματισμένη με λουλούδια.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της η Βάσω Λασκαράκη σχολίασε με χιούμορ: «Πήγαμε Μαϊάμι για F1… και βγήκαμε σε εξώφυλλο Μεξικάνικης σαπουνόπερας.Στο μυαλό μας: cool couple. Στην πραγματικότητα: λιώνουμε από τη ζέστη».
Η ηθοποιός όσες ημέρες βρισκόταν στη Φλόριντα με τον σύζυγό της μοιράστηκε διάφορες φωτογραφίες στο προφίλ της από τις εξόδους τους. Σε μία από αυτές πόζαρε με πολύχρωμο φόρεμα και έγραψε: «Μαϊάμι είναι» στη λεζάντα.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.