Ο Τούρκος προπονητής έγινε έξαλλος με την απόφαση των διαιτητών να χρεώσουν φάουλ από τον Ρογκαβόπουλο, ο Πέδρο Μαρτίνεθ ζήτησε να τιμωρηθεί ο συνάδελφος του και λίγο έλειψε να... πλακωθούν.
O διαιτητής Γιαβόρ τους έστειλε στα αποδυτήρια και οι «πράσινοι» έσπευσαν να συγκρατήσουν τον Εργκίν Αταμάν για να μην υπάρξει σύρραξη.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας