Την Τετάρτη 6 Μαΐου έκαναν μία μικρή μάζωξη με την οικογένεια και τους φίλους τους, με την πρώην παίκτρια του Survivor να φορά ένα γαλάζιο φόρεμα για να ταιριάζει με τη διακόσμηση του χώρου, στον οποίο είχαν τοποθετήσει μπαλόνια, λουλούδια και φιόγκους στο ίδιο χρώμα, καθώς και σε λευκό.
Μαζί με τους καλεσμένους τους ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ζωγράφισαν πάνω σε μωρουδιακά φορμάκια για το παιδί που περιμένουν, ενώ έφτιαξαν και κορνίζες με τις φωτογραφίες που τράβηξαν.
Δείτε φωτογραφίες
Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησαν από κοινού στην εκπομπή «Στην αγκαλιά του Φάνη», η Μαριαλένα Ρουμελιώτη εξήγησε πως ήθελαν πολύ να γίνουν γονείς: «Το θέλαμε το παιδί. Έχουμε βρει όνομα αλλά δεν θα το αποκαλύψουμε τώρα. Έχουμε βρει και κουμπάρο. Σε δύο εβδομάδες μπαίνω στον μήνα μου», ανέφερε και έπειτα τόνισε πως ο Σάκης Κατσούλης τη βοηθάει πολύ σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης: «Ο Σάκης ειλικρινέστατα είναι πάρα πολύ βοηθητικός. Με κρατάει πολύ ήρεμη. Ακόμα και τρέλα να πω δεν θα την πάρω στα σοβαρά».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV