Οι φαν της Eurovision κλήθηκαν και φέτος από το Songfestival.be, για λογαριασμό του EFR12 Radio, να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια ανάμεσα σε όλα όσα έχουν συμμετάσχει στον διαγωνισμό, με την ψηφοφορία να πραγματοποιείται τον περασμένο Νοέμβριο.
Η Loreen κατέλαβε την πρώτη θέση της ψηφοφορίας με το Euphoria, αλλά και τη δεύτερη θέση με το τραγούδιTattoo, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο της «βασίλισσας» της Eurovision.
Δείτε βίντεο με τη Loreen να ερμηνεύει το Euphoria στον τελικό της Eurovision το 2012
Στην τρίτη θέση βρέθηκαν οι Shkodra Elektronike με το Zjerm, κερδίζοντας την καλύτερη θέση της Αλβανίας στην ιστορία της ψηφοφορίας. Ακολουθούν: 4ο (Φινλανδία 2023) – “Cha Cha Cha” – Käärijä (-1), 5ο (Ισπανία 2022) – “SloMo” – Chanel (-1), 6ο (Σουηδία 2025) – “Bara Bada Bastu” – KAJ (NEW), 7ο (Σουηδία 2022) – “Hold Me Closer” – Cornelia Jakobs (+1), 8ο (Κροατία 2024) – “Rim Tim Tagi Dim” – Baby Lasagna (-2) και 9ο (Φινλανδία 2025) – “Ich Komme” – Erika Vikman (NEW).
Η εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι με το «Ζάρι» στη Eurovision το 2024
Η Ελλάδα κατάφερε να ενταχθεί στην πρώτη δεκάδα με το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι. Η Ελένη Φουρέιρα και το Fuego, με το οποίο εκπροσώπησε την Κύπρο το 2018, κατέλαβε τη 18η θέση, η Αστερομάτα της Κλαυδίας τη 36η, το My Number One της Έλενας Παπαρίζου την 39η, το Die For You της ίδιας την 55η.
Κλείσιμο
Στη θέση 250, η οποία εμφανίζεται και ως η τελευταία, σύμφωνα με το Eurovisionfun, βρίσκεται το (Γερμανία 2021) I Don’t Feel Hate – Jendrik.
Η bwin συγχαίρει θερμά τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας, μια επιτυχία που επισφραγίζει μια ονειρική σεζόν και μια άρτια, ουσιαστική συνεργασία, γραμμένη με συνέπεια και κορυφές.
Valor Movies. Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια ελληνική streaming πλατφόρμα. Έρχεται να δώσει, όπως λέει και το όνομά της, πραγματική «αξία» στον χρόνο που αφιερώνουμε μπροστά στην οθόνη μας.