Ένα αμήχανο περιστατικό με θεατή που ήθελε να του δημιουργήσει πρόβλημα μετά την ολοκλήρωση παράστασης μοιράστηκε ο Αλέξανδρος Τσουβέλας.
Αφού εξήγησε πώς λειτουργεί όταν κάνει stand-up, ο κωμικός περιέγραψε τη στιγμή που ένα άτομο από το κοινό του απηύθυνε με επιθετική διάθεση τον λόγο, θεωρώντας ότι έχει προσβάλλει με τα αστεία του κάποιον άλλο. Παράλληλα, ανέφερε ποια ήταν η δική του αντίδραση.
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούνιο 4», το απόγευμα της Τρίτης 2 Δεκεμβρίου, και θυμήθηκε την αντιπαράθεση που είχε με θεατή σε παράστασή του. «Κάποιες φορές στην παράσταση – δεν το κάνω πια – έπαιρνα δύο ανθρώπους και έκανα θεατρικό εκείνη τη στιγμή. Και επειδή αυτό που είχα περιγράψει ήταν πιο πιπεράτο, μου είπε ''το παιδί θα νιώθει καλά;''. Δεν προσέβαλα κάποιον… εξ ονόματος του παιδιού, ως θεματοφύλακας της Δημοκρατίας, ήρθε να μου δημιουργήσει θέμα. Του είπα “εξαφανίσου από εδώ για να μη σε κουτουλήσω”», είπε χαρακτηριστικά.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας