Ευγνώμων που έχει στη ζωή της τον σύζυγό της, με τον οποίο συμπληρώνουν 15 χρόνια γάμου, δήλωσε η Καλομοίρα. Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι ευχαριστεί τον Θεό για την παρουσία του Γιώργου Μπούσαλη στη ζωή της και αναφερόμενη στη σχέση τους, υπογράμμισε τον σεβασμό και την αγάπη που τη χαρακτηρίζει.
«Νιώθω ευγνώμων και λέω πάντα ευχαριστώ στον Θεό που έχω τον Γιώργο δίπλα μου. Είναι ένας άνθρωπος που μεγαλώνουμε μία οικογένεια μαζί και υπάρχει σεβασμός κι αγάπη», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», με τις δηλώσεις της να προβάλλονται την Τρίτη 7 Οκτωβρίου.
Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, η Καλομοίρα ανέφερε ότι όταν τσακώνονται, ο σύζυγός της είναι αυτός που υποχωρεί, ενώ εκείνη πεισμώνει. «Ο Γιώργος υποχωρεί στους τσακωμούς μας. Εγώ κάνω 10 χρόνια», σημείωσε με τον Γιώργο Μπούσαλη να προσθέτει με τη σειρά του: «Συνέχεια της λέω ότι έχει δίκιο. Ποτέ δεν έχω χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι».
Εδώ και σχεδόν 40 χρόνια, η Sakellaris Ανατομικά προσφέρει υποδήματα που συνδυάζουν άνεση, ποιότητα και στυλ, ειδικά κατασκευασμένα για να στηρίζουν κάθε μας βήμα με αυτοπεποίθηση.
Το Kykloi by Priceless ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας – είναι ένας χώρος που αξίζει να ανακαλύψει κανείς, όχι μόνο για τις γευστικές του προτάσεις, αλλά και για τη σύγχρονη εκδοχή της ελληνικής φιλοξενίας που εκφράζει.