Πατέρας για τρίτη φορά έγινε ο Ιωάννης Απέργης, καθώς γέννησε η σύζυγός του, Κατερίνα Νικοδήμα, όπως έκανε ο ίδιος γνωστό με μία ανάρτηση στα social media.
Ο ηθοποιός προχώρησε την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου σε μια ανάρτηση στο Instagram, ποζάροντας μέσα από το μαιευτήριο με τον συνάδελφο και κουμπάρο του, Πάνο Σταθακόπουλο.
Όπως έγραψε ο Ιωάννης Απέργης στη λεζάντα της δημοσίευσής του για τη γέννηση του τρίτου του παιδιού και τη σύζυγό του: «Τρίτη φορά πατέρας, η αγωνία ήταν ίδια!!! Κατερίνα Νικοδήμα σε ευχαριστώ που υπάρχεις βασίλισσα μας! Αυτή τη φορά χωρίς κορωνοιό και χωρίς απαγορεύσεις όλη η οικογένεια μαζί και με τον νονό να περιμένουμε τον ερχομό του μικρού μας!!! Να είναι καλά όλα τα παιδιά του κόσμου Παναγία μου!!! (...)».
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.