Στην Ιταλία ταξίδεψε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για το Grand Prix της Formula 1, περιγράφοντας τα συναισθήματά της για την εμπειρία που έζησε.
Το μοντέλο ανάρτησε φωτογραφίες και βίντεο στα social media, που αποτύπωσαν τον παλμό του αγωνιστικού θεσμού. Σε μερικά στιγμιότυπα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου πόζαρεμε φόντο τα paddock και τις γεμάτες εξέδρες, ενώ δεν παρέλειψε να μοιραστεί και μία εικόνα της με τον Μαρκ Γουέμπερ.
Όπως έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της: «Έζησα την απόλυτη εμπειρία στο Ιταλικό Grand Prix. Γνώρισα θρυλικούς οδηγούς της Formula 1 και μπήκα κατευθείαν στα paddocks της Ferrari, σκέτη μαγεία! Φυσικά και έβαλα τα κλάματα στην εκκίνηση».
Συγκινητικές στιγμές στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Καράτζη - Η διοίκηση τίμησε τον Αντώνη Καράτζη, για τη μακροχρόνια προσφορά και στήριξή του στην ομάδα και το κρητικό ποδόσφαιρο.