Μία φωτογραφία αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη της δημοσίευσε η Σιμώνη Χριστοδούλου, δείχνοντας στους ακολούθους της ποια είναι η καθημερινότητά της λίγες ημέρες αφότου γεννήθηκε το πρώτο παιδί, που απέκτησε με τον Ανδρέα Γεωργίου.
Ο Ανδρέας Γεωργίου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τη Σιμώνη Χριστοδούλου, την οποία χαρακτήρισε «ηρωίδα» και «πηγή ζωής». Εξήγησε πως χάρη στη δύναμη και την αποφασιστικότητά της απέκτησαν το «μικρό τους θαύμα», ευχαριστώντας την που τον έκανε μέρος αυτής της εμπειρίας.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.