Λεκτική επίθεση από τον ιδιοκτήτη μαγαζιού στο οποίο είχε βρεθεί για να παίξει μουσική κατήγγειλε η Έλενα Κώνστα, μέσα από τα social media. Σύμφωνα με την ίδια, το περιστατικό συνέβη σε μαγαζί της Ερέτριας, όπου είχε προγραμματίσει να εμφανιστεί. Ωστόσο, περίπου μια ώρα μετά την έναρξη της εμφάνισής της και μετά από έντονη λεκτική επίθεση από τον ιδιοκτήτη, η ίδια αναγκάστηκε να αποχωρήσει, διακόπτοντας το πρόγραμμα που είχε προγραμματίσει.
Στην ανάρτησή της, η Έλενα Κώνστα ζήτησε συγγνώμη από τους παρευρισκόμενους για την ξαφνική διακοπή, γράφοντας: «Ήθελα να ηρεμήσω για να κάνω αυτό το στόρι και να πω πραγματικά ένα μεγάλο συγγνώμη στους ανθρώπους που ήρθατε σήμερα να περάσουμε μια όμορφη παραμονή της Παναγίας στην Ερέτρια. Τόσα χρόνια επαγγελματίας, πέντε χρόνια στον χώρο της μουσικής και 10 στα media, δεν με έχει ξανά προσβάλλει άνθρωπος τόσο πολύ».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δυστυχώς, στη μια ώρα που έπαιζα μουσική, αναγκάστηκα μετά από λεκτική επίθεση από τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού να φύγω. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη, αλλά ήθελα να κάνω αυτό το story με χαμόγελο και όχι όπως ήμουν, όταν βγήκα από το μαγαζί. Πραγματικά θέλω να πω χίλια συγγνώμη σε όποιον άνθρωπο ήρθε. Σας ευχαριστώ που με τιμήσατε, να έχετε καλή Παναγία. Πραγματικά… Τι να πω;».
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.