Με ένα μακρύ πράσινο φόρεμα εμφανίστηκε η μητέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού, Φωτεινή στον γάμο του με την Αλεξάνδρα Νίκα, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Ιουλίου.
Η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Παρέα» κατέγραψε την άφιξη της μητέρας του Κωνσταντίνου Αργυρού με την ίδια να αποφεύγει τις δηλώσεις. Με χαμόγελο ωστόσο ευχήθηκε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν: «Και στα δικά σας. Πολλές ευχές για τα παιδιά σας, για εσάς και για όλους».
Όσον αφορά στο μενού, οι επιλογές του ζευγαριού ήταν εκλεπτυσμένες και ισορροπημένες, περιλαμβάνοντας τα εξής πιάτα. Ορεκτικό: Κρύα σούπα αγγουριού με γιαούρτι και σορμπέ lime με δυόσμο. Πρώτο Πιάτο: Ριζότο σπαράγγια, φρέσκια τρούφα και tuile παρμεζάνας. Κυρίως Πιάτο: Φαγκρί με αρωματικό λαδολέμονο, carpaccio λαχανικών, αρώμα και κρέμα μελιτζάνας. Επιδόρπιο: Πλούσιο μπουφέ με γλυκά.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τον γάμο
Κλείσιμο
Η μητέρα της Αλεξάνδρας Νίκα, Μιράντα Πατέρα και η μικρότερη κόρη της οικογένειας, Νταίζη Νίκα
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.