Tο δικό της «αντίο» είπε στο τηλεοπτικό κοινό η Ελένη Τσολάκη την Παρασκευή 4 Ιουλίου, καθώς το «Πρωινό ΣουΣου» ολοκλήρωσε οριστικά τον κύκλο του στο Open. Η παρουσιάστρια, εμφανώς συγκινημένη, έκλεισε ένα σημαντικό κεφάλαιο της καριέρας της ύστερα από πέντε χρόνια καθημερινής παρουσίας.
Το πρωί του Σαββάτου 5 Ιουλίου, η Ελένη Τσολάκη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media μετά το φινάλε, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με τους συνεργάτες της. Στη λεζάντα που συνόδευσε τη δημοσίευσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τους ευχαρίστησε για όσα πέρασαν μαζί.
«Είναι πάρα πολλά αυτά που θα μπορούσα να πω για αυτά τα 5 χρόνια!!! Θα αφήσω όμως να μιλήσει η αγάπη και οι εικόνες!!! Σας ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου για όσα ζήσαμε!!! Οι στιγμές αυτές θα είναι το φυλαχτό μου! Ήταν…..το Πρωινό Σουσού!!!», έγραψε η Ελένη Τσολάκη.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.