Big Brother - Τα κλάματα της Αργυρώς για τα κεφτεδάκια: Θα μπορούσα να μείνω νηστική για να φάει το παιδί μου
Αυτό με το κεφτεδάκι δεν το ξεχνώ, πρόσθεσε
Ξέσπασε με λυγμούς η Αργυρώστο αποψινό επεισόδιο του Big Brotherκαι η αφορμή ήταν τα... κεφτεδάκια που δεν έφαγε η Μαρικέλλυ. Η παίκτρια ζήτησε μία μπουκιά από το φαγητό που έφτιαξε η συμπαίκτριά της, όμως η Φένια τη σταμάτησε λέγοντάς της πως θα φάει όταν μοιραστούν πρώτα τα κεφτεδάκια στους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας της.
Η Αργυρώ όμως, φαίνεται πως πήρε πιο στραβά την παρατήρησή της και ένιωσε άσχημα για τον τρόπο της Φένιας απέναντι στη Μαρικέλλυ. «Αυτό με το κεφτεδάκι δεν το ξεχνώ», είπε κλαίγοντας η Αργυρώ.
Δείτε το τρέιλερ
Η Μαρικέλλυ προσπάθησε να την καθησυχάσει λέγοντάς της πως δεν ευθύνεται εκείνη για τον τρόπο της Φένιας. «Μην κλαίτε για αυτό κυρία Αργυρώ. Δεν το κάνατε εσείς», της είπε, με την παίκτρια ωστόσο, να μη σταματάει να κλαίει λέγοντας της: «Ντράπηκα».
«Θα κλαίτε εσείς για το τι κάνουν οι άλλοι;», της είπε η Μαρικέλλυ, με την Αργυρώ να λέει: «Χίλιες φορές θα μπορούσα να μείνω νηστική για να φάει το παιδί μου». Τότε, τον λόγο πήρε η Χριστίνα, η οποία τόνισε από τη μεριά της: «Μα κι εγώ αυτό σκέφτηκα, ότι είναι μάνα με παιδί».
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.