Στις απογοητεύσεις που βίωσε στην προσωπική της ζωή, αναφέρθηκε η Χρύσα Ρώπα, δηλώνοντας πως ο έρωτας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη ζωή της, αλλά δεν στάθηκε τυχερή στις επιλογές της. Όπως δήλωσε τα πρόσωπα που διάλεγε για συντρόφους της δεν ξεχώριζαν για την ειλικρίνεια και την ηθική τους.
Όπως υποστήριξε η ηθοποιός, έδωσε ευκαιρίες στον έρωτα και παρά το γεγονός, που συναναστράφηκε με «λαμόγια και απατεώνες», δεν απομακρυνόταν, αλλά παρατηρούσε τη συμπεριφορά των συγκεκριμένων ανθρώπων. Ανατρέχοντας στο παρελθόν δεν δηλώνει ευχαριστημένη με τις επιλογές της και πρόσθεσε, ότι παρά τις αρνητικές εμπειρίες που είχε, θα ήταν ακόμα και σήμερα πιθανό να εξαπατηθεί.
Δείτε το βίντεο
Μιλώντας την Κυριακή 1η Ιουνίου, στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», η Χρύσα Ρώπα σχολίασε για τους πρώην συντρόφους της: «Ο συντροφικός έρωτας έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο για εμένα. Δεν είμαι ευχαριστημένη από την πορεία της προσωπικής μου ζωής. Ήμουν λίγο άτυχη. Έτσι θέλω να το ονομάσω. Έπεσα σε λαμόγια, απατεώνες, ψέμα. Και επειδή είχα κάνει δύο "ντοκτορά" στο ψέμα, άφηνα να δω μέχρι που μπορεί να ξεφτιλιστεί ένας άνθρωπος. Ενδέχεται να πέσω ξανά σε αυτό».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας