Η Ελένη Τσολάκη επέστρεψε στην εκπομπή της μετά τη γέννηση της κόρης της: Αισθάνομαι σαν να είναι η σπουδαιότερη πρεμιέρα της ζωής μου, είπε

Η Ελένη Τσολάκη επέστρεψε στην εκπομπή της μετά τη γέννηση της κόρης της: Αισθάνομαι σαν να είναι η σπουδαιότερη πρεμιέρα της ζωής μου, είπε

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο «Πρωινό Σουσού» λίγο πριν η κόρη της κλείσει έναν μήνα ζωής

Η Ελένη Τσολάκη επέστρεψε στην εκπομπή της μετά τη γέννηση της κόρης της: Αισθάνομαι σαν να είναι η σπουδαιότερη  πρεμιέρα της ζωής μου, είπε
Πριν ακόμα συμπληρωθεί ένας μήνας από τη γέννηση της κόρης της, η Ελένη Τσολάκη επέστρεψε την Τρίτη του Πάσχα 22 Απριλίου στην εκπομπή της «Πρωινό Σουσου». Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε χαμογελαστή στη θέση της και αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες της για τη θερμή υποδοχή, στη συνέχεια εξέφρασε τα συναισθήματά της για τη μητρότητα, αλλά και για το γεγονός, πως η κόρη της παραμένει στο σπίτι μαζί με τη μητέρα της.

Αρχικά, η Ελένη Τσολάκη ευχήθηκε στους τηλεθεατές της για τις ημέρες του Πάσχα και έπειτα τόνισε, πως ένιωθε πολύ ιδιαίτερα με την επιστροφή της στο τηλεοπτικό πλατό μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού. Όπως είπε: «Καλημέρα, χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! Κάπως ανατρίχιασα τώρα... Αισθάνομαι σαν να είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα σήμερα για εμένα, μια πραγματική και ξεχωριστή πρεμιέρα. Σίγουρα η σπουδαιότερη της ζωής μου».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d9cz3n57pvjt)

Αμέσως μετά, η παρουσιάστρια ανέφερε, πως η μητέρα της βρίσκεται στην Αθήνα και τη βοηθάει με την κόρη της, η οποία χρειάζεται φροντίδα, όσο εκείνη θα πρέπει να ανταποκριθεί στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. «Και για τη μικρούλα μου που μπορεί να είναι στο σπίτι και να μου λείπει, γιατί το μεγαλύτερο κομμάτι της καρδιάς μου είναι εκεί μαζί της και με τη μανούλα μου που είναι δίπλα της. Αλλά ξέρω ότι μεγαλώνοντας όλα αυτά θα είναι ωραίες αναμνήσεις που θα της τις δείχνω και θα της λέω να τι ετοίμασαν οι καλοί μου συνεργάτες για σένα κάποτε. Αισθάνομαι την καρδιά μου να χτυπάει πολύ δυνατά. Έχουν περάσει όλες αυτές οι μέρες υπέροχα, χαρούμενα. Μεγαλώνω και βλέπω μαζί μου να μεγαλώνει μια ψυχή, μια καρδιά και να χτυπάει με τον ίδιο τρόπο που χτυπάει και η δική μου καρδιά. Και αυτό είναι ένα συναίσθημα τόσο πρωτόγνωρο και τόσο ξεχωριστό που δεν συγκρίνεται με τίποτα στη ζωή», δήλωσε.

Η Ελένη Τσολάκη απέκτησε την κόρη της με τον Παύλο Πετρουλάκη στις 27 Μαρτίου 2025. Η ίδια έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με το βραχιολάκι της κόρης της στο μαιευτήριο. Στη λεζάντα που συνόδευσε την δημοσίευσή της, σημείωσε: «Αγγελέ μου καλώς όρισες!!!! Κορίτσι μου,φως μου!!!Σ´ ευχαριστούμε!!Σε λατρεύουμε!!! Σ´ ευχαριστώ που με αξίωσες να γίνω μανούλα!!!!Για πάντα δίπλα σου!!!».

Δείτε την ανάρτησή της


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή