Με φόντο το ηλιοβασίλεμα φωτογραφήθηκε η Νίκη Λάμη, δημοσιεύοντας στη συνέχεια μερικά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με αυτό τον τρόπο η ηθοποιός επέλεξε να ευχηθεί στους διαδικτυακούς της ακόλουθους «καλό μήνα».
Η Νίκη Λάμη φόρεσε ένα καφέ σύνολο και ένα λεοπάρ μαντήλι στα μαλλιά και πόζαρε σε ταράτσα, με το ηλιοβασίλεμα να απλώνεται στο βάθος. «Καλό μήνα βρε παιδιά. Καλό Αύγουστο. Καλύτερες μέρες», έγραψε στη συνοδευτική λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.