Αφού συνάντησε τον Μάνο Μαλλιαρό μήνες μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του, έπειτα από ατύχημα στο Survivor, και την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Σταύρος Φλώρος βρέθηκε και με άλλους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.
Ο Σταύρος Φλώρος έκανε μια βόλτα στο Μοναστηράκι μαζί με τον Γιώργο Καραϊσαλίδη και τη Βασιλική Μουντή. Στο βίντεο, εκείνος φαίνεται να κάθεται στο αναπηρικό αμαξίδιο, ενώ ο συμπαίκτης του τον βοηθά. Από την άλλη, η Βασιλική Μουντή καταγράφει τη στιγμή με το κινητό της, με τους τρεις τους να μη σταματούν να χαμογελούν.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς