Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αγαπάει τα ταξίδια και αυτή τη φορά επέλεξε να επισκεφτεί τη Ρώμη, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την απόδραση που έκανε. Δεν είναι η πρώτη επίσκεψη της παρουσιάστριας στην Ιταλία, όμως επέλεξε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους, πώς πέρασε τον χρόνο της, όσο βρέθηκε εκεί.
Όπως φαίνεται στα στιγμιότυπα που ανάρτησε, άδραξε την ημέρα της, κάνοντας βόλτες στους δρόμους της Φοντάνα ντι Τρέβι. Επίσης, επισκέφτηκε τη Βίλα Μποργκέζε, ένα από τα μεγαλύτερα δημόσια πάρκα στη Ρώμη. Από το ταξίδι της δεν έλειψαν και οι χαλαρές στιγμές για φαγητό και καφέ, χωρίς να παραλείπει από τη διατροφή της και ένα απολαυστικό παγωτό με διαφορετικές γεύσεις.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.