Η Παυλίνα Βουλγαράκη πραγματοποίησε πρόσφατα μία βόλτα με τον σύντροφό της, Στέφανο. Το ζευγάρι απαθανατίστηκε να περπατάει ανέμελο στο κέντρο της Αθήνας, λίγο πριν έρθει στη ζωή το πρώτο του παιδί. Η τραγουδίστρια διανύει μία ιδιαίτερη περίοδο στη ζωή της, καθώς τους τελευταίους μήνες είναι έγκυος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εγκυμονούσα περιμένει αγόρι.
Το ζευγάρι έχει επιλέξει από την αρχή της σχέσης του να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Στέφανος, ο οποίος κατάγεται από την Κρήτη, δεν σχετίζεται με τον χώρο της μουσικής και αποφεύγει τη δημόσια έκθεση.
Πριν λίγους μήνες, η Παυλίνα Βουλγαράκη είχε δηλώσει για τον σύντροφό της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»: «Ο έρωτας για μένα είναι ένα δράμα, ζω από αυτό. Στον σύντροφό μου με εκνευρίζει ότι είναι άσχετος με τον χώρο, δεν ξέρει κανέναν. Πρώτα έκανα επιτυχία στο τραγούδι και μετά κατάλαβα ότι ασχολούμαι με αυτό το πράγμα».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους