Ο Θανάσης Αλευράς, που είχε παρουσιάσει πέρυσι τη Eurovision μαζί με τον Ζερόμ Καλούτα, έκανε δηλώδεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών και μίλησε για τη συγκεκριμένη εμπειρία. Όπως είπε, είναι κάτι που θα ήθελε να επαναλάβει, ενώ εξήγησε πως δεν ξέρει για ποιον λόγο δεν θα συμμετέχει φέτος στην παρουσίαση της Eurovision. Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του στην εκπομπή «Happy Day», ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα φίλτρα που χρησιμοποιούνται στα social media.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d7dh7cjh882x)
Ο Θανάσης Αλευράς είπε σχετικά με την παρουσίαση της Eurovision: «Δεν ξέρω γιατί δεν θα είμαι φέτος στον σχολιασμό της Eurovision. Ίσως άλλαξε η διοίκηση (της ΕΡΤ) και είχαν άλλες ιδέες για όλο αυτό το πράγμα. Εννοείται πως θα το ξανάκανα, ήταν μεγάλη εμπειρία».
Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα φίλτρα που χρησιμοποιούνται στα social media: «Η εποχή μας έχει ένα υστερικό sexiness, με τα φίλτρα που σε κάνουν να πιστεύεις ότι σου λείπουν πράγματα για να νιώθεις σέξι. Όταν νιώθεις ωραία μέσα σου, νιώθεις και ερωτικός και γοητευτικός. Όταν δεν συμβαίνει αυτό, σε πιάνουν οι ανασφάλειες».
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.