Αν και οι δυο τους μέχρι τώρα είχαν επιλέξει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έκαναν το επόμενο βήμα και ανέβασαν κοινή τους φωτογραφία στο Instagram.
Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο επιχειρηματίας, που διατηρεί κατάστημα εστίασης στο κέντρο της Αθήνας, ταξίδεψαν στη Βουδαπέστη και επιβεβαίωσαν τη μεταξύ τους σχέση μέσα από ένα στιγμιότυπο που ανέβασαν στο Instagram.
Mε αφορμή τα γενέθλιά της ανέβασε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία από τις διακοπές τους στέλνοντας τις ευχές του στην αγαπημένη του.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.